NA SVE SPREMAN KAKO BI SE OSVETIO BIVŠOJ! Asmin platio 2.300 € devojci da uđe u Elitu i SLUDI Aneli... Isplivala ŠOK prepiska
Foto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

NA SVE SPREMAN KAKO BI SE OSVETIO BIVŠOJ! Asmin platio 2.300 € devojci da uđe u Elitu i SLUDI Aneli... Isplivala ŠOK prepiska

Stars -

Asmin Durdžić koristi svaku priliku da oplete po bivšoj partnerki Aneli Ahmić, koja tvrdi da ju je prevario i ostaio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Kako se sada navodi, on je pokušavao da joj se "osveti" i dok je u rijalitiju. Naime, izvesna Nana Dž, kako je upisana na Instagramu, tvrdi da je Asmin platio devojku iz Bosne koja se na TikTok nalogu predstavlja kao Qveen53_official, da uđe u Elitu kako bi sludela njegovu suprugu Aneli.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

- Ona je osoba sa klipa plaćena je od Anelinog bivšeg muža, hoće nazor da uđe u Eliteu, glumi kumu sad, ona se zove Edina Serifović. Išla je na sistematski i kad joj nije to uspelo vidiš piše gore kako ju je Asmin platio da uđe tamo i vređa srbe na nacioalnoj osnovi. Ja sam se samo setila vas jer vi ste pravedne ova stoka ne bi trebalo da uđe i prostor dobije. Nisam fan od Aneli, ali neverovatno mi je da se ovo radi, manipulacija nacije opet - napisala je Nana.

Asmin Durdžić
foto: Pritnscreen/Instagram

Zatim je obalodanila njeno dopisivanje sa dotičnom TikTokerkom koja je šurovala sa Asminom.

- Poslao mi je pare po prijatelju da ne bi ostavio digitalni otisak bona, pa čekam sada. 2.300 evra, pola sada pola posle posla kad obavim. Nemoj nikome da si rekla, kunem te u Alaha, niko sem tebe i mojih ne zna. Niko neće znati šta je istina, a tamo su samo neke budaletine, ja sam inteligentna bosanska glava - napisala je.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

Stanija napustila Crnu Goru sa oženjenim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track