SEKA ALEKSIĆ PODIGLA PRAŠINU IZJAVOM! Osvrnula se na muziku Aleksandre Prijović, a evo kako je reagovala na Karleušinu IZJAVU
Foto: ATA images

detaljna

SEKA ALEKSIĆ PODIGLA PRAŠINU IZJAVOM! Osvrnula se na muziku Aleksandre Prijović, a evo kako je reagovala na Karleušinu IZJAVU

Stars -

Aleksandra Prijović, održala je sinoć prvi u nizu spektakla u Štark areni.

Prijovićeva će pred beogradskom publikom pevati i večeras, a očekuje se da će odziv publike biti jednak kao sinoć.

Veliki broj njenih kolega bio je sinoć u Areni, ali je pevačica Seka Aleksić izostala sa koncerta. Za to je imala opravdan razlog, ali je Aleksandri pružila podršku divnim rečima.

Seka Aleksić
foto: Marko Suvić

- Sjajno je što je Aleksandra rasprodala sve tri Arene. Mislim da je nama pevačima najbitniji momenat kad izađemo na scenu, da nas publika dočeka puna ljubavi i puna srca, da pevaju naše pesme. Jako sam srećna zbog svih mojih kolega koji su imali i koji će imati koncert u Areni. Gde stignem odem, gde ne stignem ne odem, neka se niko ne ljuti. Srećna sam što se narodna muzika u zadnjih godinu dana vraća na mesto koje zaslužuje - rekla je Seka, a zatim se osvrnula na izjavu Jelene Karleuše, koja je muziku Aleksandre Prijović okarakterisala kao treš i da zvuči kao iz 2001. godine.

- Nemam pojma. Ono što ja izvodim je narodna muzika. Nije ni zabavno, ni pop, ni folk... Moj album je izašao 2002. godine, ja sam pevač dvehiljaditih i moja muzika se i danas sluša - rekla je Seka Aleksić za Hype.

Aleksandra Prijović, koncert
foto: Live Production

Svetlanu Seku Aleksić, zajedno sa poznatim beogradskim kuvarom Radomirom Rašom Vlačićem, možete da pratite na Kurir televiziji u fantastičnom kulinarskom šou svakog "Majke i snajke" radnog dana od 18.00 i subotom od 17.10.

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track