LEPA BRENA SE OVIM REČIMA OBRATILA PRIJI Poslala joj poruku posle koncerta, pevačica joj brže-bolje ODGOVORILA! Svi ostali u ŠOKU
Foto: Live Production

LEPA BRENA SE OVIM REČIMA OBRATILA PRIJI Poslala joj poruku posle koncerta, pevačica joj brže-bolje ODGOVORILA! Svi ostali u ŠOKU

Stars -

Aleksandra Prijović je nakon nastupa sumirala utiske na svom Instagram profilu gde je objavila snimak jednog dela koncerta uz opis: "Ova noć ne može rečima da se opiše".

Na drugom koncertu u Štark Areni u jednom trenutku pridružila Lepa Brena. Inače, Brena je za ovu priliku izabrala poseban kost im. Šarenu haljinu, dok je na glavi imala krunu.

Pevačica je dobila pregršt poruka podrške i čestitki, a među njima se našla i Lepa Brena koja je njenu objavu odmah komentarisala.

- Volim te - napisala je Brena, na šta joj je Aleksandra odgovorila: "I ja Vas", uz nekoliko emotikona u obliku srca. Mnogi su primetili da Aleksandra persira pevačicu.

Lepa Brena
foto: Printscreen

Podsetimo, tokom koncerta Aleksandra je briznula u plač, čvrsto zagrlila pevačicu i sve je u Areni pucalo od emocija.

- Beki hvala za sve. Čast mi je što živim u tvom vremenu - rekla je Aleksandra kroz suze, a onda se Brena obratila publici:

Bonus video:

00:11

Lepa Brena se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

- Hvala vam što volite moju Aleksandru - rekla je ona, pa zaplakala.

kurir.rs

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja