Najnovije vesti

JK PONOVO UDARILA NA BRENU! Ismejala je zbog stajlinga, otkrila šok detalje o njenom DIZAJNERU, pa svim pevačicama uputila JEDNO
Foto: Damir Dervišagić

NE ZAUSTAVLJA SE

JK PONOVO UDARILA NA BRENU! Ismejala je zbog stajlinga, otkrila šok detalje o njenom DIZAJNERU, pa svim pevačicama uputila JEDNO

Stars - 17:56h

Jelena Karleuša nedavno je potkačila Aleksandru Prijović o čemu su danima brujala sve društvene mreže.

Karleuša je istakla da smatra da je njena muzika "davna prošlost" i nazvala je "trešom", a nakon Prijovićkinog trećeg uspešnog i krcatog koncerta u Štark Areni, nastavila je u istom ritmu, kada se dotakla i Lepe Brene.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Kurir

Ona je na svom storiju objavila i podržala mišljenje jedne korisnice, koja je Prijovćku nazvala "neharizmatičom", a Brenu "začetnikom treša", što je izazvalo lavinu novih reakcija, a sada se ponovo oglasila, ali je ovog puta glavna tema - Brenin stajling.

Jelena Karleuša, Lepa Brena
foto: Printscreen

JK je najpre u svom silu najpre napisala "Ko oblači moju voljenu Brenu i zašto taj nije u zatvoru zbog zločina?", a potom je nastavila još žustrije:

Jelena Karleuša, Lepa Brena
foto: Printscreen

- Joj sad mi rekoše da mučeni Boris Demonde pravi Breni onaj pakao. Lju, taj nesrećni lik nije nikakav dizajner, prijavio se na audiciju za igrače, za moj koncert na Ušću samo da bi me upoznao, kao moj fan. Naravno nije prošao ali je počeo da mi šalje neke lančiće koje je pravio i meni bilo žao pa sam mu pomogla i dala hleb u ruke. A onda je lik počeo da priča bajke kako se druži sa mnom, čuva mi decu itd, pa sam ga se otarasila. Pevačice, pazite se lažnih dizajnera - istakla je JK.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja