"ČEKALA SAM SMENU OBEZBEĐENJA, PA UPALA U ŠATOR ROLINGSTONSA" Spisateljica šokirala: Naleteo je Kit Ričards, OVO je stavio u pivo!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ČEKALA SAM SMENU OBEZBEĐENJA, PA UPALA U ŠATOR ROLINGSTONSA" Spisateljica šokirala: Naleteo je Kit Ričards, OVO je stavio u pivo!

Stars -

Posao istraživakog novinara je pun anegdota, kako hrabrih podviga, tako i onih duhovitih.

Simonida Stanković, sada već spisateljica, opisala je to ovim rečima "išli smo glavom, gde neko ne bi smeo prstom leve noge".

Mik Džeger, Kit Ričards, Roling Stons
foto: KURIR

Tu smo došli do interesantne priče, koju je ispričala pomenuta spisateljica, a tiče se globalno popularnog benda Rolingstons.

Sve je ispričala dok je gostovala u emisiji "Pusti brigu", a u sve je umešan i Aca Regina, muzičar:

- Toliko smo anegdota proživeli dok smo istraživali neku priču, a baš se ovde (u studiju) nalazi čovek sa kojim sam upala u šator Rolingstonsa, mi smo jedini koji su tu upali. Rekoh 'hajmo Aco, ukapirala sam kada se ovaj prvi krug obezbeđenja razilazi' doduše, bio je i treći krug obezbeđenja, ali to su naši, njih smo preveslali na foru. I tako smo upali u šator, svašta je tu bilo.

01:00

ČEKALA SAM SMENU OBEZBEĐENJA, PA UPALA U ŠATOR ROLINGSTONSA Spisateljica šokirala: Naleteo je Kit Ričards, OVO je stavio u pivo!

Potom je otkrila šta se desilo kada su ušli u šator:

- Tamo smo pili pivo, prilazi nam Kit Ričards, a nije smeo da provali da sam novinar. Pili smo neko meksičko pivo, a ja ga pitala da li hoće limun, odbio je. Sve je to bilo u svrsi da vršimo što dužu konverzaciju kako bih imala da napišem dobar tekst. Tada sam ga ubeđivala da pije pivo sa limunom, a on je rekao da se manem i piva i limuna. Na kraju je popio, ali je prevrnuo očima jer ga zamajavam sa limunom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Srbin dolarima kiti meksički bend

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track