NAJEMOTIVNIJA SCENA SA KONCERTA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Čim je završila nastup, dočekali je ONI: Oči joj ZASUZILE
Foto: Petar Aleksić

Da se naježiš!

NAJEMOTIVNIJA SCENA SA KONCERTA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Čim je završila nastup, dočekali je ONI: Oči joj ZASUZILE

Stars -

Mlada zvezda Aleksandra Prijović održala je tri koncerta u Areni, a o scenama sa istih se i te kako priča.

Aleksandra nije krila emocije od publike, a njeno obraćanje kako porodici tako i publici bilo je propraćeno emocijama i suzama.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Poznato je već da je jedan od "krivaca" za uspeh u karijeri ove mlade pevačice njen suprug Filip Živojinović, koji joj je bio najveća podrška.

Međutim, postojale su dve osobe ka čijem mestu je svako malo tokom koncerta išao pogled mlade muzičke zvezde. Baka i deka su sve tri večeri sa suzama u očima posmatrali uspeh unuke, koju su pre više od deset godina ispratili iz rodne kuće put Beograda.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Iako ima bezbroj fotografija koje su se stotine hiljada puta šerovale društvenim mrežama, jednu fotografiju se izdvojila kao najemotivniju sliku sa koncerata Aleksandre Prijović.

Čim je završila svoj poslednji koncert u beogradskoj Areni, Aleksandra je umorna ušla u prostoriju u kojoj je bilo na desetine ljudi, ali je njoj bio potreban samo jedan zagrljaj.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram

Muk, ponos, pune oči suza i milovanje po glavi. Slika potvrđuje i njenu izjavu na koncertu: "Najveća želja u životu mi je bila da vi, bako i deko, doživite moj uspeh. Volim vas".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track