SILVIJA ĐOGANI ŠOKIRALA JAVNOST! Dala ĆERKI OD 10 GODINA DA VOZI AUTO: Devojčica sama sedi za volanom i daje gas, MREŽE GORE
Foto: Printscreen/Instagram

usledili brojni oprečni KOMNETARI FANOVA

SILVIJA ĐOGANI ŠOKIRALA JAVNOST! Dala ĆERKI OD 10 GODINA DA VOZI AUTO: Devojčica sama sedi za volanom i daje gas, MREŽE GORE

Stars -

Silvija Đogani, ćerka nekadašnjeg estradnog para Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija šokirala je javnost snimkom, na kojem njena ćerka, koja ima 10 godina vozi automobil.

Naime, Silvija je na svom profilu na instagramu pokazala kako njena ćerka uči da vozi, a sve se odigralo u Surčinu.

Silvija Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Silvija je pustila ćerku da sama sedne za volanom, dok je ona bila na mestu suvozača i napisala: "Prva vožnja", nakon čega su usledili brojni oprečni komentari na mrežama, da nije u redu da takom malom detetu daje da vozi auto.

Devojčica je kako se može videti na snimku zaista vozila auto, a njena majka Silvija joj je to svesno dopustila, pa još sve javno objavila.

00:10

Silvija Đogani dala maloletnoj ćerki da vozi auto

Podsetimo, ćerka bivšeg bračnog para Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija, otvorila je nedavno dušu i ispričala detalje odrastanja pored slavnih roditelja, ali i o njihovom razvodu.

- Mojoj mami je bilo teško da krene sve ispočetka ali ona je jaka žena, želela je da sve izgura sama. Pamtim neke situacije kada smo se odselile sa mamom, a tata je ostao u našoj porodičnoj kući. Moja mama je želela da započne samostalan život, ali ona je mnogo jako i nije želela da nam pokaže da joj je teško. Nakon toga je sve došlo na svoje. Ona je lavica, takvu ženu još nisam upoznala - rekla je Silvija Đogani, a onda dodala da je nakon razvoda Đole ostao da živi u kući u kojoj je ona odrasla.

Đole Đogani, Silvija Đogani, Slađa Delibašić
foto: Sonja Spasić, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

- Jeste, ta kuća je sada pretvorena u vrtić, u dvorištu sada postoje još dve kuće, u jednoj živim ja, a u drugoj moja sestra. Posle razvoda mama i moja sestra i ja smo otišle u podstanare i tako smo živele par godina, onda smo se vratile u kuću kada su mama i tata neke svoje odnose regulisali i onda je sve to pripalo mami, odnosno podelili su, imali su dogovor i tada je tata izašao iz kuće - rekla je Silvija za "Novu".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:10

Silvija Đogani dala maloletnoj ćerki da vozi auto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track