OVAKO IZGLEDA TOMINA BISTA! Ćerka suze krije naočarima, udovica se SLOMILA: Ruku drži na grudima, drugom se uhvatila za statuu
Foto: Petar Aleksić

EMOTIVNO

OVAKO IZGLEDA TOMINA BISTA! Ćerka suze krije naočarima, udovica se SLOMILA: Ruku drži na grudima, drugom se uhvatila za statuu

Stars -

Danas tačno u 12 časova otkrivena je bista u sećanje na boema Tomu Zdravkovića, koja će od danas biti u Skadarliji u Beogradu, u znak sećanja na pevača i njegove trenutke provedene u ovoj ulici. Ovoj ceremoniji prisustvovala je i supruga i ćerka pevača ali i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Bista je prikazana uz pesmu pokojnog pevača "Za Ljiljanu" a udovica Goca nije mogla da sakrije suze. Prišla je bisti i opipivala svaki deo statue, dok je ćerka pridržavala i krila suze iza naočara.

00:20

Otkrivanje biste Tomi Zdravkoviću

Podsetimo, jedan od svojih poslednjih kafanskih nastupa, Toma Zdravković održao je u intimnoj atmosferi samo za odabrane i to baš u Skadarliji. U blizini kafane “Dva Jelena”, adresu Skakadrska 26, od 02. oktobra krasiće spomenik pevača koji svakako svoju tugu živi kroz spomen novih generacija.

1 / 3 Foto: Petar Aleksić

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Tomina udovica u suzama na otkrivanju biste pevača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja