NA NOGAMA ČISTA PERVERZIJA! Estrada odlepila za PAPUČAMA od 565 €! JK, Milica Pavlović, Seve i Sofija u ISTOJ obući (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Ana Paunković, prontscreen

mnogo košta

NA NOGAMA ČISTA PERVERZIJA! Estrada odlepila za PAPUČAMA od 565 €! JK, Milica Pavlović, Seve i Sofija u ISTOJ obući (FOTO)

Stars -

Poznato je da mnoge naše estradne zvezde imaju sličan ukus kada je o modi reč, ali ovog leta se jedan modni dodatak posebno izdvojio.

U pitanju su "Ermes" papuče i to model "oran" čija je cena 565 evra, a u kratkom vremenskom periodu su ih ponele mnoge pevačice i poznate ličnosti, i to mahom u neobaveznim prilikama i izlascima.

Hermes
foto: Printscreen

Tako su se za ovaj klasični model u obliku slova "H" jedne od najpoznatijih francuskih modnih kuća, a kojeg krasi izuzetna udobnost, odlučile Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Severina Vučković i Sofija Milošević.

Jelena Karleuša je ove papuče u crnoj boji ponela više puta tokom ovog leta, pa tako i prilikom leta privatnim avionom. JK je ove papuče ukombinovala s dugom crnom pamučnom haljinom na bretele i crnom tašnom, kao i kačketom u zelenoj mint boji i crnim naočarima.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Milica Pavlović isti model ponela je u beloj boji i to prilikom odmora u Grčkoj. Uz njih je ponela šorc sa dubokim strukom i kropovanom bluzom u bež boji na vezivanje i pink tašnicom.

Milica Pavlović
foto: Printskrin/Instagram

I Severina Vučković je odabrala, kao i JK, u crnoj boji uz dugačku haljinu i veliki bež "Max mara" šešir.

Severina
foto: Printskrin/Instagram

Bivša manekenka i dizajnerka Sofija Milošević, takođe obožava ovaj model koji ima u nekoliko boja. Jedne od omiljenih su joj one crne, koje nije skidala tokom letovanja u Turskoj. Tako je jednom prilikom odlaska na plažu, njih iskombinovala s crnim kupaćim kostimom i dugom zelenom mrežastom haljinom, kao i "Dior" torbom za plažu.

Sofija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

05:35

Jelena Karleuša na promociji svoja dva nova albuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja