MARKO MILJKOVIĆ VRIŠTI OD SREĆE ZBOG ROĐENJA ĆERKE: Srećni otac objavio emotivni snimak, pa otkrio DETALJE o bebi (VIDEO)
Foto: Instagram

RADOSTAN

MARKO MILJKOVIĆ VRIŠTI OD SREĆE ZBOG ROĐENJA ĆERKE: Srećni otac objavio emotivni snimak, pa otkrio DETALJE o bebi (VIDEO)

Stars -

Blogerka i rijaliti pobednica Luna Đogani rodila je ćerku Lanu, a ovim povodom oglasio se na Instagramu njen suprug Marko Miljković.

- Lana nam je stigla. Tri kilograma i 600 grama, 53 centimetra. Dobro došla Lana, pozdrav svima, ovako vam javljam ljudi - rekao je Marko, a onda vrisnuo od sreće.

Inače, Luna Đogani porodila se u Narodnom frontu carskim rezom.

Luna je juče otišla u porodilište i tom prilikom poručila.

00:18

Marko Miljković vrišti od sreće zbog rođenja ćerke Lane

- Hvala Gospodu Bogu što mi je podario tebe, što sam baš ja tvoja mama... Hvala ti što si me izabrala, usrećila i naučila pravim vrednostima života. Zauvek te voli tvoja mama - napisala je Luna uz emotikone srca i dirljive kadrove.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Marko Miljković i Luna Đogani otpočeli su svoju ljubav u rijalitiju "Zadruga". Iako mnogi nisu verovali da će njihova veza opstati, a protiv nje je bila čak i Lunina majka Anabela, Marko i Đoganijeva su romansu krunisali brakom.

Estradni par već ima ćerku Miu, a sada je u njihov dom stigla i mala Lana.

(Kurir.rs/ Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja