HAOS U STANU MARKA MILJKOVIĆA! Pogledajte kako se slavi Lunin porođaj, na vratima zgrade osvanula HIT PORUKA! KOMŠIJE U PROBLEMU
Foto: Instagram

HAOS U STANU MARKA MILJKOVIĆA! Pogledajte kako se slavi Lunin porođaj, na vratima zgrade osvanula HIT PORUKA! KOMŠIJE U PROBLEMU

Stars -

Luna Đogani porodila se danas i na svet donela devojčicu. Luna se porodila u porodilištu Narodni front, a beba je teška 3.600 grama i dugačka je 53 cm.

Ponosni tata snimio se Instagram i podelio uzbuđenje, a zatim je na vratima zgrade okačio hit poruku.

- Poštovane komšije, u stanu 21 kod Miljkovića haos (stigla je Lana) - napisao Marko, a u odrazu stakla vidimo i njega na fotografiji, vidno nasmejanog.

Marko Miljković
foto: Prontsacreen

Kako su preneli mediji ranije, Marko uveliko sprema veliko slavlje koji je planirao da podeli sa svima, javno, na svom Jutjub kanalu.

- Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna - ispričao je Markov prijatelj.

Naslednica Lune i Marka dobila je ime Lana, što je bila Lunina želja.

Ime Lana je je slovenskog porekla i označava "plodno, široko polje lana", mada postoje i teorije da je irskog porekla i da u prevodu znači "mirna", kao i da je latinskog porekla i da opisuje nežnu, miroljubivu, prefinjenu i lepu devojku.

kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track