BIVŠI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ BEZ MILOSTI: Ona je dokaz da ne treba biti u vezi sa pevačicom! Manojlovićeva besna: Za mene je MRTAV!
Foto: Damir Dervišagić

haos

BIVŠI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ BEZ MILOSTI: Ona je dokaz da ne treba biti u vezi sa pevačicom! Manojlovićeva besna: Za mene je MRTAV!

Stars -

Kada je ljubavni život Rade Manojlović u pitanju, poznato je da je pevačica javno potvrdila do sada tri ljubavne romanse. Prvi momak s javne scene bio joj je kolega Milan Stanković, potom Momir Gajić, a na kraju i Haris Berković.

Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović Momir Gajić u par navrata nije imao lepe reči za nju.

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, reč je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

- Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom- rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović.

Rada Manojlović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Na ove reči Rada nije ćutala, iznela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima.

- Sa bivšim dečkom sam raskinula i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao "bivši dečko Rade Manojlović" -izjavila je tada pevačica.

A onda se osvrnula i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pevačica sa sela.

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije želela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

Danas je Momir u srećnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gde radi kao košarkaški menadžer.

Kurir.rs

Bonus video:

04:41

RADA MANOJLOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja