EVO ŠTA SU SVE KULIĆI ZARADILI OD RIJALITIJA: Kola, apartamni na najskupljim lokacijama u Srbiji, kuća... A ovo je njen honorar
Foto: Printscreen/Pink, Damir Dervišagić

ogromno bogatstvo

EVO ŠTA SU SVE KULIĆI ZARADILI OD RIJALITIJA: Kola, apartamni na najskupljim lokacijama u Srbiji, kuća... A ovo je njen honorar

Stars -

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica, od kada su on i Miljana Kulić raskinuli, vode javni rat, te su često u žiži interesovanja. Drugim rečima, javno se časte uvredama i jedno drugo upozoravaju i prete, te međusobne iznose sav prljav veš iz privatnog života.

Inače, Miljana je od učešća u rijalitiju renovila porodičnu kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon renoviranja., a s obzirom da je i Marija bila svojevremeno učesnica, u javnosti se provuče i tema koliko su zapravo majka i ćerka unovčile život pred kamerama.

Miljana Kulić, Marija Kulić, Siniša Kulić
foto: Kurir, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Svojevremeno se pisalo da je Miljana čak kupila i hotel, ali tada nije otkrivala kada će početi s radom.

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

- Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji - istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

Miljana Kulić
foto: Ata images

Ali Kulići ni nakon toliko nekretnina i novca ne staju. Nedavno je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Pored svih nekretnina i atuomobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše i na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je Kulićeva.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track