PRIJA ZAPEVALA KARLEUŠIN HIT I NAPRAVILA HAOS! Pevačica na nastupu ŠOKIRALA prisutne, društvene mreže gore: To Prijo! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

slatka mala

PRIJA ZAPEVALA KARLEUŠIN HIT I NAPRAVILA HAOS! Pevačica na nastupu ŠOKIRALA prisutne, društvene mreže gore: To Prijo! (VIDEO)

Stars -

Aleksandra Prijović nakon što je održala tri večeri zaredom koncerte u Beogradu u Štar Areni, ne odmara.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović
foto: Privatna Arhiva

I dok se uveliko priprema za sve velike projekte koji je očekuju u narednom periodu širom regiona pevačica postiže da nastupa i po Evropi. Ovog vikenda Aleksandra je imala zakazan nastup u Dizeldorfu u Nemačkoj, a kako je publiku oduševila svojim pesmama, ono što je sve šokiralo je momenat kada je Prija zapevala hit "Slatka mala" koji peva njena starija koleginica Jelena Karleuša.

Svi prisutni bili su oduševljeni ovim potezom pevačice, pa je video gde peva upravo ovu pesmu brzo postao viralan na društvenim mrežama.

"Lutka lepa", "To Prijo", "Dobro je vozi ova pesma", "Ova žena nema šta ne zna da peva" i mnogi drugi komentari.

Podsetimo, Jelena je nedavno prozvala Aleksandru Prijović istakavši da je njena muzika "treš", kao i da ovog leta nije snimila hitove, a u istom maniru je nastavila i nakon što je mlada zvezda održala čak tri uzastopna koncerta u beogradskoj Štark areni.

Kurir.rs

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track