"NE ZNA VIŠE ŠTA DA RADI SA SOBOM" Futa odgovorio Karleuši i priznao da li Ceca stoji iza gašenja kanala: Ovo njeno ne ide...
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Beta/Branislav Božić

"NE ZNA VIŠE ŠTA DA RADI SA SOBOM" Futa odgovorio Karleuši i priznao da li Ceca stoji iza gašenja kanala: Ovo njeno ne ide...

Stars -

Aleksandar Radulović Futa oglasio se za Informer nakon izjave Jelene Karleuše da mu je folk diva Ceca Ražnatović pomogla u gašenju njenog Jutjub kanala.

Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Muzička zvezda Jelena Karleuša optužila je Svetlanu Cecu Ražnatović da je pomogla Aleksandru Futi Raduloviću da joj "sruši" Jutjub kanal.

Ovim povodom, oglasio se poznati kompozitor koji je pomenute navode demantovao:

- Ma, glupost. Ne zna više šta da radi sa sobom, ovo njeno ne ide. U krizi je. Kakve veze ima sada Ceca, ne samo ona, nego niko - kaže Futa s kojim će se Karleuša uskoro naći na sudu zbog autorskih prava, a otkriva i kada će to biti:

Dragan Aleksandrić, Aleksandar Radulović
foto: Ana Paunković

- Videćemo se uskoro na sudu, u decembru, pred Novu godinu - zaključuje Radulović.

Podsetimo, Karleuša je ranije u toku dana, po ko zna koji put, progovorila o sukobu sa folk zvezdom Cecom Ražnatović. Ona se tom prilikom ostrvila na koleginicu optužbama da je slala njene fotografije medijima, ali i da je u prošlosti "minirala" karijere mnogim pevačicama.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja