ALEKSANDRA I CAR SE SPREMAJU ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT U SRBIJI?! Nikolićeva mu dala novu šansu ali pod OVIM USLOVIMA
Foto: Shutterstock, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

odlučno

ALEKSANDRA I CAR SE SPREMAJU ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT U SRBIJI?! Nikolićeva mu dala novu šansu ali pod OVIM USLOVIMA

Stars -

Nakon brojnih spekulacija da li će se bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car pomiriti i zajedno uživati u njenom blagoslovenom stanju, sad je izvesno da mu je Aleks dala novu šansu, ali pod uslovom da zajednički život nastave u Srbiji.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

Naime, da je Filip pristao na sve što je Aleks tražila od njega, govori i podatak da je već dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

- Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako ga uslovila da, ako želi da nastave zajednički život, mora da dođe u Srbiju - otkriva izvor blizak Aleksandri i nastavlja:

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

- Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Aleks polako osmišlja prostor za bebu da bi sve bilo spremno dok ona ne dođe na svet.

- Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji - zaključuje izvor.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track