JK URNISALA CRNI CERAK: Javno im se obratila na Instagramu, izvređala ih i poručila: Neka poslušaju Beograđanku kako rola repčugu!
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

brutalno

JK URNISALA CRNI CERAK: Javno im se obratila na Instagramu, izvređala ih i poručila: Neka poslušaju Beograđanku kako rola repčugu!

Stars -

Jelena Karleuša nedavno je zaratila sa mladim reperom Nućijem, a nakon izjave repera iz grupe "Crni Cerak" da su im roditelji branili da slušaju njenu muziku, pevačica se osula rafalnu paljbu.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

Na svom Instagram nalogu je zagrmela u svom stilu i javno im se obratila.

- Šta su se uznemirili bre ovi seoski "reperi" pa prozivaju? Ko vas dira 'alo? To je neki "Crni celer", te neki Safer... Pitam druga da mi kaže kako se zovu indijanci da guglam jer ne znam ko su i umesto pesama piše da su dileri droge. Paori, vi ne samo da ste ku*** reperi nego ste i ku*** kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok decvi dilujete drogu - napisala je Karleuša i dodala:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- Neka poslušaju kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će imati ovakav skil, hit i slavu! PS. Džaba vam kokain seljačine, video košta više nego što ste prodali deci u životu. O da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji se**. Rat bre - završila je JK.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track