ĆERKA PEVAČA BILA U KANDŽAMA DROGE! Tragično izgubila brata, otac pucao sebi u grudi, PREDOZIRALA SE, a evo kako danas živi
Foto: Printscreen/Instagram

ĆERKA PEVAČA BILA U KANDŽAMA DROGE! Tragično izgubila brata, otac pucao sebi u grudi, PREDOZIRALA SE, a evo kako danas živi

Stars -

Ivana Kovač, ćerka pevača Miše Kovača, iza sebe ima tešku životku priču, a kako se navodilo, u jednom peridu života imala je problem i sa narkoticama.

Ipak, na sreću, brzo se rešila poroka, i sada se bavi muzikom i sa svojim suprugom dobila je ćerku. Kako su mediji prenosili, Ivana je krajem devedesetih upala u kandže droge kada je njen otac Mišo navodno pokušao da oduzme sebi život kada je izgubio sina.

Ivana Kovač, Miša Kovač
foto: Printscreen

Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo. Ivana je sve teško podnosila, pogotovo otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, pa je posegnula za heroinom.

- Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primjećivao njenu zavisnost - rekao je pre nekoliko godina pevač. Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnoti, o čemu je pričala.

Mišo Kovač, Ivana Kovač
foto: Printscreen/Instagram

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan - rekla je svojevremeno Ivana.

Pre izvesnog vremena je upoznala svoju jaču polovinu i dobila je dete. O udaji ne razmišlja jer joj papir nije najvažniji, kako i sama kaže. Živi u Zagrebu.

kurir.rs/blic/24sata.hr

Bonus video:

00:38

Ceca pevala na svadbi makedonskog tajkuna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track