FUDBALER PAO U ZABORAV?! Ema Radujko upecala zgodnog frajera, on se RAZGOLITIO, a pevačica PONOSNA: Odmah se pohvalila!
Foto: Instagram/emaradujko

uslikala ga

FUDBALER PAO U ZABORAV?! Ema Radujko upecala zgodnog frajera, on se RAZGOLITIO, a pevačica PONOSNA: Odmah se pohvalila!

Stars -

Pevačica i influenserka Ema Radujko svakodnevno izaziva burne reakcije na društvenim mrežama, gde je poprilično aktivna i neprestano objavljuje provokativne fotografije i snimke, koje šokira javnost.

Međutim, ona ima i brojne fanove, koji jedva čekaju neku njenu novu objavu, a današnjom fotografijom definitivno je uspela da privuče pažnju.

Ema Radujko
foto: Printscreen Instagram

Poznato je da je mlada pevačica bila u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, a po svemu sudeći ponovo joj ide dobro na ljubavnom planu.

U prilog tome svedoči fotografija razgolićenog muškarca, te su mnogi stekli utisak da je pronašla jaču polovinu.

Podsetimo, influenserka dugo nije želela da govori na ovu temu, međutim, nedavno je prekinul tišinu i otkrila kako se upoznala sa fudbalerom i započela vezu, a njeno priznanje šokiralo je mnoge:

Uroš Račić, Ema Radujko
foto: EPA/Christine Olsson, Instagram

- Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest - iskrena je bila Ema.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:59

U PREGOVORIMA SMO ZA ARENU! Slavica Ćukteraš o jubilarnom koncertu prve postave Zvezde Granda: EVO DA LI ĆE DOĆI DO REALIZACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track