TRANSFORMACIJA ZORANE JOVANOVIĆ ZORANNAH! Sredila nos, usne i jagodice, priznala da je UGRADILA SILIKONE, ovako je nekad izgledala
Foto: Milan Maricic/ATAImages

TRANSFORMACIJA ZORANE JOVANOVIĆ ZORANNAH! Sredila nos, usne i jagodice, priznala da je UGRADILA SILIKONE, ovako je nekad izgledala

Stars -

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah, posle burnog ljubavnog života, izgleda da je našla čoveka pored kojeg planira da provede ostatak života.

Naime, ona već nekoliko meseci živi zajedno sa fudbalerom Elojom Rumom, a nije isključeno da će uskoro stati i na ludi kamen. Par se trenutno nalazi u Beogradu, gde su prisustvovali rođendanu njene prijateljice, a komentar koji je napisala na društvenoj mreži Instagram zaintrigirao je mnoge, budući da se nagađa da se par navodno tajno venčao.

Zorana Jovanović
foto: Printscreen

Podsetimo, Zorana Jovanović Zorannah jedna je od najpoznatijih blogerkih na našim prostorima, a svoj izgled može da zahvali hirurgu. Blogerka ranije je imala veoma tanke obrve, ne toliko bujne usne, manje grudi i drugačiji nos.

Zorana Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Naime, blogerka je ranije mnogo drugačije izgledala, ranije je imala veoma tanke obrve, a navodno je popravila je nos, usne i jagodice, a od svega što je menjala priznala je samo uvećanje grudi. Iako je ranije izjavljivala kako voli svoje male grudi, ipak se odlučila za silikone.

Zorana Jovanović
foto: Damir Dervišagić

- Moje grudi su i dalje relativno male. Stavila sam najmanje moguće za moje telo, a razlog je bio jednostavan. Ne nosim brusthalter nikada i gravitacija je odradila svoje. Da bih nastavila da ga ne nosim, morala sam da uradim ovo - napisala je ona posle operacije na Instagramu.

Zorana Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Zorana se preselila u Holandiju sa golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Zorana Jovanović Zorannah, Zorana Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Ona je otkrila kako su pazarili novi stan u Holandiji i kako su morali da se isele iz njegove kuće, a spomenula je njegovu bivšu suprugu, sa kojom je živeo tu.

- Kupili smo mi prelep stan u Holandiji, a i on je ovde živeo sa bivšom ženom, tako da ova kuća nikada ni nije bila "moja". Ali tu smo se zaljubili i sve - rekla je Zorana, a onda se spakovala i krenula da plače.

Bonus video:

01:48

SKANDAL U KONTRA ŠOUU! ZORANNAH LUPILA ŠAMAR GASTOZU: Blogerka iznervirana, on joj poručio: To me LOŽI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track