OVO NISTE MOGLI DA VIDITE UŽIVO U HIT TVITU: JK čim ga je ugledala poletela mu u zagrljaj, nije skidala osmeh s lica (FOTO)
Foto: Ata images

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE UŽIVO U HIT TVITU: JK čim ga je ugledala poletela mu u zagrljaj, nije skidala osmeh s lica (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša gostovala je uživo u emisiji "Hit tvit" na TV Pink gde je pored političkih pitanja komentarisala i svoj privatni život.

Njeno gostovanje na Pinku je izazvalo veliko interesovanje, a zajedno je u studiju bila gosta sa Milomirom Marićem i Draganom Vučićevićem.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

Pre nego što je ušla u zgradu Pinaka paparaci su je uslikali. Ona je stigla u pratnji svog saradnika, a u isto vreme je stigao Milomir Marić, s kojim je pevačica u odličnim odnosima i često je bila njegov gost u emisijama.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

Čim ga je ugledala, Jelena mu je prišla, srdačno se pozdravila s njim i zajedno su ušli u zgradu.

Podsetimo, Milomir Marić bio je oduševljen stajlingom pevačice, i dok je trajala emisija i Jelena izlagala svoje stavove, Marić ju je prekinuo kako bi rekao da je glavna tema u tom trenutku bila upravo njena haljina.

On je rekao kako gledaocima nisu interesantne teme, niti aktuelna dešavanja, već da sve zanima koliko košta haljina koju nosi u emisiji. Pevačica nije želela da otkirije koliko košta, a u pitanju je haljina jedno jakog brenda i košta oko 1.500 evra.

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track