SKANDAL! ČLANOVI BENDA POZNATE PEVAČICE URNISALI KULTURNO NASLEĐE! Šokirali javnost:"Kromanjonsko ponašanje dripačkih seljačina"
Foto: Printscreen Facebook

skandal u regionu

SKANDAL! ČLANOVI BENDA POZNATE PEVAČICE URNISALI KULTURNO NASLEĐE! Šokirali javnost:"Kromanjonsko ponašanje dripačkih seljačina"

Stars -

Hrvatska pevačica Maja Šuput i njen bend bili su u Đurđevcu u sklopu tim bildinga jedne automobilske kompanije i svojim ponašanjem šokirali javnost.

Maja Šuput
foto: Printscreen/Instagram

Kako tamošnji mediji pišu, ekipa je bila u prostoru đurđevačkog Starog grada, gde je bend s Majom Šuput divljao, a zbog skandaloznih snimaka koje je ona objavila, oglasio se i direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček.

Maja Šuput je, naime, sa tim bildinga na svom Instagramu objavila snimke, na kojima se moglo videti kako članovi njenog benda jašu topove i vise s lustera uz zvukove harmonike, a onda ih je ubrzo i obrisala.

O svemu se oglasio i direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček.

- Dok ti krasan event iz*ebe kromanjonsko ponašanje krkanskih (dripačkih) seljačina. I to pod medijskim pokroviteljstvom pvc zvezde. Kulturni i dobroćudni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac... Ovakvi primitivci ne. Žao mi je što nisu poneli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka - napisao je na Fejsbuku.

Kurir.rs/Blic/Jutarnji.hr

Bonus video:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track