OVO OD JK MNOGI NISU OČEKIVALI! Prozivala Priju, a sad usledio ŠOK OBRT: Stala u njenu odbranu, pa svima poslala BRUTALNU PORUKU
Foto: Nemanja Nikolić

EVO O ČEMU JE REČ

OVO OD JK MNOGI NISU OČEKIVALI! Prozivala Priju, a sad usledio ŠOK OBRT: Stala u njenu odbranu, pa svima poslala BRUTALNU PORUKU

Stars -

Jelena Karleuša je u jednoj od svojih poslednjih izjava navela da je jedina pevačica koja je ovog leta snimila hitove, a na pitanje šta misli o albumu Aleksandre Prijović, Karleuša je njenu muziku nazvala "treš".

Iako su njene grube reči odjeknule, Karleuša je ipak stala na stranu mlađe koleginice kada je reč o spornoj izjavi o kojoj bruji region. Naime, pred pet koncerata u Zagrebu, Prijovićka je istakla da "ne voli da je nazivaju srpskom pevačicom, jer njena muzika pripada svima". Ovakva izjava se delu javnosti nije dopala, a Aleksandra se potom oglasila naglašavajući da je to izvučeno iz konteksta.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Ovu izjavu, jedan korisnik društvenih mreža, uporedio je sa Karleušinom izjavom na jednoj američkoj televiziji od pre par godina. Karleuša je tada izjavila da je "Srpkinja, a da su oni nepravedno bombardovali njenu zemlju".

- Dok Karleuša na američkoj Fox televiziji ponosno izgovara "Ja sam Srpkinja, a vi ste nepravedno bombardovali moju zemlju", Aleksandra Prijović na hrvatskoj televiziji izgovara "ja nisam srpska pevačica, ne volim taj epitet pripadnosti" - napisao je jedan korisnik, a Karleuša je potom stala u odbranu Prijovićke.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

- Prija se samo trapavo izrazila, htela je da kaže da ona kao pevač pripada svima koji je vole. Pevači ne smeju da se ustručvaju da kažu da su iz Srbije, Bosne, Severne Makedonije, Hrvatske...Niko ne sme da se plaši da bude ponosni pripadnik svog naroda. To ne znači da ne voli i ne poštuje sve druge. Jedno ne isključuje drugo - muzika spaja - napisala je Karleuša.

1 / 9 Foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Jelena Karleuša iz Dubaija poslala bezobraznu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track