"MOGLA SAM DA BUDEM U RANGU LEPE BRENE I CECE" Zorica Marković o karijeri i povlačenju sa estrade: Uz dužno poštovanje...
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, ATA images

otvoreno

"MOGLA SAM DA BUDEM U RANGU LEPE BRENE I CECE" Zorica Marković o karijeri i povlačenju sa estrade: Uz dužno poštovanje...

Stars -

Zorica Marković otvoreno je za domaće medije govorila o karijeri i teškim životnim borbama.

U razgovoru je istakla da je mogla da ima karijeru poput Lepe Brene i Cece Ražnatović da se nije u jednom momentu povukla sa scene zbog dece.

Zorica Marković
foto: Ata images

Zorica ne krije da je svih tih godina bilo teško da kao samohrana majka gaji dva sina, ali sa ove distance priznaje da je ponosna na njih i na sve što su postigli u životu.

- Ne želim da patetišem, ali istina je da je bilo teško. Zato sam uvek na ženskoj strani i mrzim prevare bilo koje vrste, a pogotovo te u braku. Tada je bilo jako teško, ali je na kraju sve ispalo dobro. Ja sam uvek moju majku pitala zbog čega se kaže da mala deca jedu čokoladu, a velika džigericu. To zvuči malo čudno i smešno, ali je velika istina – rekla je ona.

Zorica Marković
foto: Kurir televizija

U jednom momentu se potpuno povukla sa scene, ali zbog toga ne žali. Kako kaže imala je veliku popularnost i mogla je da dostigne uspeh Lepe Brene i Cece Ražnatović da je karijeru nastavila istim intenzitetom.

- Jesam ostavila karijeru, nije mi bila toliko bitna, dosta toga sam stekla, ali sam i propustila. Mogla sam da budem u rangu Brene, Cece i svih ostalih da sam i dalje nastavila onim tempom posle „Tesne kože“ ili pesme „Lijte kiše“. Međutim, nisam htela uz svo poštovanje i ne kažem da moje koleginice to rade – kazala je Zorica i dodala:

Zorica Marković
foto: Printscreen, Amidži šou

- Želela sam da budem kući, htela sam malo da promenim i repertoar koji sam ranije snimala, da imam neko tržište da ja odem, otpevam i vratim se kući, odvedem decu u školu, sačekam ih, skuvam ručak, ne spavam. Zato me je i drmnuo infarkt, ali Bog mi je dao drugu šansu, hvala mu na tome, odgajila sam ljudine i sve druge priče padaju u vodu. Posle svih teških trenutaka, ostavljanja karijere, nekako sam ponosna što su oni izrasli u kako ja kažem prave ljudine.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:33

EVO ZAŠTO JE IVAN MARINKOVIĆ DOBIO TUŽBU I ZABRANU PRILASKA! Zorica Marković iskreno: Preterao je, bila sam na Aninoj strani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track