"NAS DVOJE IMAMO SAMO JEDAN PROBLEM" Aca Lukas surovo iskreno o brutalnim svađama sa JK, a evo koga krivi za SVE
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

"NAS DVOJE IMAMO SAMO JEDAN PROBLEM" Aca Lukas surovo iskreno o brutalnim svađama sa JK, a evo koga krivi za SVE

Stars -

Poznato je da su Jelena Karleuša i Aca Lukas često ratovali preko medija i društvenih mreža, a sada je folker otkrio i koren njihovog problema.

Najpre, voditeljka je istakla da se Aca posvađao sa mnogim kolegama, ali se i pomirio.

- Znaš kako, ja ne volim da se svađam, ja volim da se na***em majke, kad vidim da je neko krenuo na mene, a kad se posvađam ja se više ne mirim. Ja sam se možda posvađao dva-tri puta u životu, to je nešto drugo i to nisu javne ličnosti. Sve ovo ostalo... pa naravno da bude svega, najviše sam imao konflikata sa tom jednom osobom, prijateljicom, drugaricom koju ja gotivim na kraju krajeva, jako - istakao je Lukas.

Aca Lukas
foto: ATA images

Kako je otkrio, on smatra da Jelena i on imaju isti, samo jedan problem.

- Mi imamo problem sami sa sobom, sa svojim jezikom koji je brži od pameti, ja imam sa tim što ne mogu da prećutim i onda se nađemo u takvoj situaciji - rekao je Lukas.

Aca je otkrio i u kakvim je sad odnosima sa Jelenom.

- Pa mi smo uvek u dobrim odnosima. Mi se posvađamo preko novina, a onda se sretnemo i pričamo normalno, pa se opet posvađamo oko nekih glupih stvari, kada ona brani neku svoju drugaricu "kinesku Karleušu" i onda opet shvatimo da se svađamo pre svega oko nebitnih ličnosti - istakao je Lukas.

Aca je istakao i da je čestitao Jeleni na postignutom uspehu.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

- Imali smo koncert sad zajedno u Bečeju, ja sam preslušao ceo njen koncert, fenomenalno je odradila! Ona kad je sišla sa bine, ja sam joj čestitao, tako dam što se tiče nje, ja nju stvarno gotivim i imam lepo mišljenje o njoj, u svakom segmentu - rekao je on u emisiji "Exkluziv night".

kurir.rs

Bonus video:

03:21

Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja