ŠOK POTEZ JK ZBUNIO SVE! Pljuvala Priju na sva usta, potom branila, a sad je deli po mrežama: Gori internet od ovih kadrova!
Foto: Nemanja Nikolić

objavila Prijin snimak

ŠOK POTEZ JK ZBUNIO SVE! Pljuvala Priju na sva usta, potom branila, a sad je deli po mrežama: Gori internet od ovih kadrova!

Stars -

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović u pauzama između velikih koncerata širom regiona nastupa i u klobovima, pa je tako sinoć na jednom nastupu zapevala i pesme Jelene Karleuše, što je pop diva objavila na svom storiju.

Dok je Karleuša sinoć raspametila publiku u klubu u Leskovcu, Prija je pevala u inostranstvu, a snimak sa njenog nastupa podelila je i JK.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Na snimku koji je usnimila jedna korisnica društvenih mreža vidi se Aleksandra dok na sceni uvija i peva Jelenine mega hitove "Devojke vole dijamante". i "Slatka mala".

Svi prisutni bili su oduševljeni ovim potezom pevačice, pa je video gde peva upravo ovu pesmu brzo postao viralan.

Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

Inače, pop diva Jelena Karleuša stala je u odbranu mlađe koleginice Aleksandre Prijović, koja je nedavno bila na meti korisnika mreža i to samo zbog jedne izjave za hrvatske medije.

Naime, jedan od tviteraša zamerio je jednu stvar Prijovićki, a pomenu i Karleušu koja je uredno objavila njegovu objavu na stori priči i jasno stala u Prijinu odbranu.

Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram, Live Production, Damir Dervišagić

- Prija se samo trapavo izrazila, htela je da kaže da ona kao pevač pripada svima koji je vole - poručila je Jelena.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track