EVO ŠTA POZNATI RADE KAD NE NASTUPAJU! Oni lenčare, Andreana Čekić spava 3 dana, a ova muzička zvezda po ceo dan RINTA PO KUĆI
Foto: Petar Aleksic, Damir Dervisagic

EVO ŠTA RADE OSTALI

EVO ŠTA POZNATI RADE KAD NE NASTUPAJU! Oni lenčare, Andreana Čekić spava 3 dana, a ova muzička zvezda po ceo dan RINTA PO KUĆI

Stars -

Život pevača nije lak, a često putovanja i letenje iz grada u grad, sa kontinenta na kontinent čini ih još umornijim nego što su nakon napornih svirki. Zato kada ne pevaju, svoje slobodne dane muzičari koriste na najbolji mogući način.

Šta poznati rade kad ne nastupaju?

Lepa Brena
foto: printscreen/Grand

Lepa Brena voli da na miru pije prvu kafu u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi, a pored toga i da uređuje rajski vrt u kom gaji ruže, a svojevremeno je priznala ko joj najčešće pravi društvo.

-Ovaj plišani medo je divan, sa njim volim da pijem jutarnju kaficu (smeh). Ćuti , nista ne pita i savršen je, a meni ujutru prija da u tišini popijem kafu- rekla je pevačica kroz šalu.

Saša Matić
foto: Kurir televizija

Saša Matić voli da uživa u društvu porodice i prijatelja, a slobodne dane često i da provede na putovanju sa najdražima.

Da je sport najbolji saveznik u borbi protiv stresa i umora svedoči i Nemanja Nikolić.

Kurir u Crnoj Gori, Nemanja Nikolić
foto: Petar Aleksić

- Ja sam ribolovac i to je sad prevazišlo hobi. Pecam od četvrte godine, reka Toplica mi je bila blizu kuće i moja baka je koristila svaki trenutak da nas vodi na pecanje. Sad već ozbiljno pecam, kad kažem ozbiljno to ne podrazumeva samo naše reke, pecao sam u Kanadi, Pacifiku. U toku nedelje svaki slobodan trenutak provodim na reci i u prirodi - istakao je Nemanja, dok Andreana Čekić otkriva šta ona radi kad ne nastupa:

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Andreana Čekić
foto: Petar Aleksić

- Samo spavam (smeh). Obavljam svakodnevne obaveze, ali gledam da što više spavam kako bi nadoknadila ono što sam izgubila vikendom. Kad dođe ponedeljak, ja sam do srede mrtav čovek.

Jelena Gerbec tvrdi da je retko kad slobodna, budući je majka dve maloletne devojčice.

Jelena Gerbec
foto: Printscreen

- Svo svoje slobodno vreme provodim u kuhinji, eventualno neka šetnjica sa decom, bukvalno sam 24/7 mama - zaključila je Jelena.

Kurir.rs/Grand

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja