MAJA NIKOLIĆ PONOVO HOĆE NA EVROVIZIJU! Uporedila se sa Novakom Đokovićem, mnogi će brujati o OVOJ IZJAVI
Foto: Pritnscreen

opet isto sve

MAJA NIKOLIĆ PONOVO HOĆE NA EVROVIZIJU! Uporedila se sa Novakom Đokovićem, mnogi će brujati o OVOJ IZJAVI

Stars -

Nakon što je nekoliko puta javno istakla da je“Izbor pesme za Evroviziju“ nameštaljka, pevačica Maja Nikolić rešila je da sledeće godine ipak okuša svoju sreću i pokuša da predstavlja našu zemlju na Eurosongu.

Pevačica je priznala da je u svojoj dugogodišnjoj karijeri pažljivo birala pesme koje će da snimi, kao i da nijedan promašaj nije imala, pa će te tako biti slučaj i sa njenom numerom kojom će konkurisati za Evroviziju.

Maja Nikolić
foto: Kurir Televizija

-Poznato je da sam jedina pevačica koja je snimila duet sa Luisom i Predragom Živkovićem Tozovcem. Zato sam i srećna, a sledeća pesma je u nekom kosovko-etno fazonu koju smo predali za Beoviziju, pa ako je budemo pevali na Evroviziji, napravićemo lom i biće mega hit– otkrila je Maja i dodala zašto je odlučila da konkuriše za odlazak na najpoznatiji mizički festival koji je do skoro kritikovala:

-Ja sam jedna mala, a uporna žena. Oni ne mogu toliko dugo da žive, koliko ja mogu godina da pevam. Prema tome, smeniće se i određana ekipa ljudi, pa će Maja kad-tad da peva. Zaboravili su da je Maja Nikolić Novak Đoković što se muzike tiče, jer sam najmalđi istaknuti umetnik u istoriji muzike koji je pevao na Crvenom trgu– rekla je Maja i istakla:

Maja Nikolić
foto: Instagram

-Kad imaš ovako dobru pevačicu, onda naša zemlja ponovo treba da dovede ceo svet u Beograd. Zato navijam i apelujem da pobedi najbolji, neka pobede klinci ali koji znaju da pevaju – istakla je Maja.

Kurir.rs / Grand

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track