ZBOG ĐANIJA NASTAO HAOS NA GRANICI! Policajci nisu znali ko je pevač, Trajkovićevi prijatelji u šoku, evo šta su morali da urade
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

neobična situacija zadesila pevačeve prijatelje

ZBOG ĐANIJA NASTAO HAOS NA GRANICI! Policajci nisu znali ko je pevač, Trajkovićevi prijatelji u šoku, evo šta su morali da urade

Stars -

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković večeras spremaju gala proslavu povodom punoletstva ćerke Sofije Trajković.

Supružnici su pozvali goste iz celog sveta. Interesantna situacija se dogodila na granici sa našom zemljom. Granična policija je pitala putnike gde idu, na šta su oni kao iz topa rekli kod Đanija.

granična policija
foto: Nemanja Nikolić

Carinici su se pogledali I nisu znali o kome se radi.

- Ko je taj?- upitao je policajac svoje kolege, koji takođe nisu znali ko je Radiša Trajković. Pevačev prijatelj je bio u šoku i na to mu je rekao:

Radiša Trajković Đani
foto: Pritnscreen

- Vi se šalite sa mnom da ne znate ko je Đani, je l to moguće? Policajac je potom ponovo pitao kolege: - Molim vas recite mi ko je Đani - ozbiljan je bio.

Slađana Trajković, Slađa Trajković, Radiša Trajković, Đani, Radiša Trajković Đani
foto: Damir Dervišagić

Žena se potom umešala:

- To je Radiša Trajković ima zenu Slađu, i čuveni slogan "No Đani no parti" - rekla je dama, zapravo supruga od Đanijevog prijatelja. Da bi utvrdili ko je Đani, pustili su pevačevu pesmu na Jutjub i onda su svi bili oduševljeni i na kraju su ga i pozdravili.

Kurir.rs/Lj.S

Bonus video:

03:23

ŠTA SU RAZLOZI ZA PROTEST TURISTIČKO-UGOSTITELJSKIH RADNIKA: Sve što treba da znate na jednom mestu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track