PLOČICE VERSAĆE, GARDEROBER OD 200.000 €, FENDI NAMEŠTAJ! Svi znaju da ima LIFT u kući, ali DIDI je ponosna na ovaj deo LUKS VILE
Foto: Dragana Udovičić

PLOČICE VERSAĆE, GARDEROBER OD 200.000 €, FENDI NAMEŠTAJ! Svi znaju da ima LIFT u kući, ali DIDI je ponosna na ovaj deo LUKS VILE

Stars -

Dijana Janković otvorila je vrata kuće u kojoj živi sa suprugom i pokazala raskošnu vilu.

U samom hodniku na zidovima su zakačene moderne slike u zlatnim ramovima. Zatim je na red došla dnevna soba za koju je Dijana otkrila da ju je opremila "fendi nameštajem"...

1 / 6 Foto: Pritnscreen

- Obožavam svaki detalj, volim televizor recimo jer u suštini kada sam kod kuće najviše volim da gledam serije i filmove. Ozvučenje je profesionalno i to mi je najbitnije jer na njemu volim da preslušam svoje buduće hitove - rekla je Dijana.

Usledila je kuhinja, u koju pevačica ne svraća često, jer ne stiže da kuva.

- U kuhinji provodim jako malo vremena. S obzirom na to da puno putujem, imam kuvarice koje spremaju hranu za nas. Naravno, ja uvek spremim za svoje dete i supruga sve što je potrebno. Organizujem i nedeljni porodični ručak, ja sam odličan organizator bez obzira što ne kuvam odlično. Sve organizujem da ispadne kao da sam zaista učestvovala u tome i kuvala - iskrena je Jankovićeva koja voli svaki deo luksuzne vile koju je uređivala godinama.

Međutim, detalj koji je posebno privukao pažnju je lift koji Dijana ima u kući.

- Morala sam zbog štikli i visokih potpetica... Jednostavno ne mogu da silazim sa trećeg sprata - objasnila je pevačica pre nekoliko godina voditelju, koji je bio zbunjen time što je lift u kući.

Vrata garderobera kriju kolekciju vrednu, pa skoro kao stan u luksuznom delu Beograda.

Ne postoji brend torbe koju nema i kaže da ne žali novac kada ih kupuje, ali priznaje da su pojedine beskorisne jer u njih ne može ništa da stane. Bezbroj cipela na štiklu razlilitih brendova, koje su koštale, kako je samo jednom prilikom rekla, više od 200.000 evra.

Dijana ne krije da zbog poslovnih obaveza nema vremena da kuva, niti čisti i sređuje kuću.

1 / 14 Foto: Printskrin

- Imam svoje asistente i tim koji mi pomaže, kako u poslu tako i u kući. Ne mogu sve da postignem, dete mi je broj jedan i najbitnija, kao i suprug. Za njih uvek imam vremena i želim da im se posvetim. Često putujem, u poslednjih nekoliko meseci uopšte nisam bila u Srbiji. Bila sam u Americi, u Parizu, naporno sam radila - istakla je Didi J.

Ovo je samo jedna u nizu nekretnina koju pevačica poseduje, ima još jednu nekretninu gde su pločice u njoj Versaće, dok ukućani gaze po tepihu, a sa plafona vise kristalni lusteri - 120 kvadrata čistog luksuza.

- Svuda je "Versaće" jer je to moj omiljeni brend.

Podsetimo, Dijana se 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića. Bračni par, koji često boravi i u inostranstvu, živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

kurir.rs/blic

Bonus video:

04:38

DIDI J. U NEVIĐENOM SKANDALU! Paparaco joj brutalno pretučen, a Fifti Sent je uradio nešto neverovatno (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track