MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA NA MESEČNI REMONT! Starleta podelila sliku iz ordinacije, posle zadnjice ovo je došlo na red (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

"popravka"

MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA NA MESEČNI REMONT! Starleta podelila sliku iz ordinacije, posle zadnjice ovo je došlo na red (FOTO)

Rijaliti -

Starleta Maja Marinković objavila je fotografiju iz doktorske ordinacije i obavestila fanove da je još jednom otišla na ulepšavanje.

Naime, iako je uradila brojne estetske zahvate, s vremena na vreme mora da ide na "održavanje". Zbog toga je odlučila da ode na još jedan remont, a na društvenoj mreži Instagram je pokazala kako izgleda neposredno pre intervencije.

Na licu je imala anestetičku kremu koja treba da bolove od uboda iglom svede na minimum, ali starleta nije izgledala uplašeno. S osmehom i nestrpljenjem je čekala da se uradi zahvat, a u opisu objave je napisala:

- Ja sam danas došla da se ulepšam kod moje najlepše doktorke - napisala je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Podsetimo, Maja je krajem leta išla na povećanje zadnjice, a kako je izvor blizak starleti otkrio, ona nije zadovoljna rezultatom.

- Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja sve mora da bude pod konac - priča izvor za "Kurir".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja