"SA 14 GODINA SAM DOŠAO U BEOGRAD, POTPUNO SAM" Inspirativna priča Željka Vasića: Bio sam klinac, nisam imao strah! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

kurir tv

"SA 14 GODINA SAM DOŠAO U BEOGRAD, POTPUNO SAM" Inspirativna priča Željka Vasića: Bio sam klinac, nisam imao strah! (VIDEO)

Stars -

Priča raznih pevača je inspirativna, a upravo takvu je ispričao Željko Vasić gostujući u "Pusti brigu" na Kurir televiziji.

Pevač je u tinejdžerskoj dobi došao u Beograd, apsolutno sam, pa je otkrio i šta mu je najteže palo.

Prvo je spomenuo sam dolazak, ali i razliku prestonice od ostalih gradova:

01:32

SA 14 GODINA SAM DOŠAO U BEOGRAD, POTPUNO SAM Inspirativna priča Željka Vasića: Bio sam klinac, nisam imao strah!

- Sa 14 godina sam došao sam u Beograd, iz Zaječara, u srednju muzičku školu. Ostao sam ovde 30 godina. Objašnjavam svima danas, pa i mojoj deci, da je te 1994. godina kada sam ja došao, bila veća razlika doći iz Zaječara u Beograd, nego ići iz Beograda u London. To je neverovatno, u mentalitetu, i dalje postoje ljudi koji nikada nisu došli u prestonicu. Mada, danas moj grad izgleda bolje i savremenije, nego što je izgledao. Tada je bio veliki jaz između glavnog grada i unutrašnjosti.

Potom je spomenuo najteži trenutak:

- Bio sam sam, živeo sam u sadašnjoj Dečanskoj, a škola Mokranjac. Kada se setim, imam taj strah, tada sam bio klinac i nisam imao strah. Ne bih mogao svoje dete da pustim, nije isto tada i sada.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

KAFANA NIJE MESTO SAMO ZA NARODNJAKE! Željko Vasić šokirao: Nekada nisi smeo da uđeš u kafanu ako nisi znao OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track