RAME UZ RAME SA ORLANDOM BLUMOM I RONALDOM: Dragana Mirković krasila naslovnu stranu svetskog modnog magazina "Najcenjenija dama"
Foto: Nemanja Nikolić

pokorila planetu

RAME UZ RAME SA ORLANDOM BLUMOM I RONALDOM: Dragana Mirković krasila naslovnu stranu svetskog modnog magazina "Najcenjenija dama"

Stars -

Najveća regionalna muzička Dragana Mirković ove godine proslaviće 40 godina blistave karijere.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Njena muzika i poslovni uspesi ispisali su istoriju, a njen lik i delo prepoznali su i inostrani mediji koji su u više navrata pisali o njoj.

Naime, jednom prilikom, Dragana je rame uz rame sa svetskim zvezdama poput Orlanda Bluma i Ronalda kradila naslovnu stranu modnog magazina u Austriji.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Folk zvezda pozirala je zaslovnu stranu magazina kao najpoznatija pevačica na Balkanu ali i jedna od najcenjenijih dama Austrije, a to je ujedno bio i prvi put da jedna domaća javna ličnost pozira ispred objektiva svetski poznatog časopisa.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

00:14

PLESNI ŠOU RAME UZ RAME SA DRAGANOM POMERIO SVE GRANICE DOBRE ZABAVE! Novi format na Kurir televiziji ostavio publiku bez daha

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

MILICA PAVLOVIĆ JE NAJBOLJA IGRAČICA MEĐU PEVAČICAMA! Dragana Mirković bez dlake na jeziku: Ona je savršena za prvog gosta šoua

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track