"ZAKLELA SE U DETE DA ĆE SE UBITI" Matora van sebe zbog jezivih reči svoje i dalje zakonite supruge: Reci joj da pokupi stvari!
Foto: News1 Ana Paunković, Public Jelena Simonović/ Rtv Pink

šok

"ZAKLELA SE U DETE DA ĆE SE UBITI" Matora van sebe zbog jezivih reči svoje i dalje zakonite supruge: Reci joj da pokupi stvari!

Stars -

Jovana Tomić Matora stavila je tačku na odnos i brak sa Anitom Stanojlović nakon suočavanja sa Mateom Car koja je otkrila sva dopisivanja, poruke i šifre koije su imale.

Jovana Tomić Matora
foto: Instagram

Matora ne želi da čuje za svoju i dalje zakonski venčanu suprugu, a većina ukućana Bele kuće svakodnevno joj pruža podršku ali i prenosi sve što Anita govori po imanju nakon skandala.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

- Ona kaže da joj se ne može prebaciti jer ti nije potrošila ni jedan dinar. Ona je uverena da će se pomiriti sa Matorom. Najjezivija rečenica mi je bila kada je rekla da se kune u Alekseja da će se ubiti - rekla je Tamara.

- Ma da, pa je zato bila na frizuri danas a sa tim detetom se dobacuju kao sa ping pong lopticom - rekao je Đedović.

- Ona je nesigurna jer ne zna šta Matea iznela sve, pita sve redom i ispituje. Očekuje da ću pričati sa njom ovako normalno - rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

- Kaže da je krenula sa porukama iz sp*dnje a da se posle plašila da će ova sve izneti pa je nastavila da se dopisuje sa njom. Spominjala je da si se javljala Sanji i Ani Spasojević pa je zato to uradila. Ja mislim da ovo nije ni pet posto svega - rekla je Tamara.

- Priznala je Kačavendi da je pravila fejk stvari. Ona se konstantno dopisivala sa Mateom, koja je raskinula sa devojkom zbog nje. Samo gledam kako ću ovo psihički da podnesem. Reci joj samo da pokupi stvari - rekla je Matora.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track