"DEBELA, MENE SI NAŠLA DA KOMENTARIŠEŠ!?" Pevačica BRUTALNO odgovorila na provokaciju, pa priznala: Kul mi je kad je neko baraba!
Foto: Kurir televizija

stars

"DEBELA, MENE SI NAŠLA DA KOMENTARIŠEŠ!?" Pevačica BRUTALNO odgovorila na provokaciju, pa priznala: Kul mi je kad je neko baraba!

Stars -

Pevačica Katarina Živković nije ni malo fina kada se neko usudi da komentariše njen izgled:

Katarina Živković
foto: Kurir televizija

- Mene samo nervira nekultura. Dođe neko ko ima evidentan višak kilograma i onda se zgražava nad mojim izgledom ipita me: "Kako si ti tako mršava? Zašto nešto ne pojedeš?" Ja onda kažem: A zašto si ti tako debela? Zašto ti toliko jedeš. Nije dobro za holesterol, nije dobro za šećer, nije dobro za krvne sudove. Ti takva debela si našla mene da kritikuješ i da komentarišeš moju mršavost. Mršavost pod navodnicima jer ja uopšte ne smatram da sam mršava - rekla je pevačica u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića.

05:22

DEBELA, MENE SI NAŠLA DA KOMENTARIŠEŠ!? Pevačica BRUTALNO odgovorila na provokaciju, pa priznala: Kul mi je kad je neko baraba!

Na pitanje da li je imala neku barabu (naziv jedne od njenih pesama) u životu, odgovorila je potvrdno:

- Ih. Imala sam ih koliko hoćeš i muških i ženskih. Ali meni baraba uopšte nije nešto negativno. Baš mi je kul kad je neko baraba. Negativno mi je kad je neko kukavica, kada je neko cicija, kada je agresivac, ali baraba ne. Meni je to nekako muževna osobina. Šta znam, možda grešim.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:53

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track