SVE LJUBAVI JOVANE TOMIĆ MATORE! Sa ovim rijaliti učesnicama bila je intimna, nju je LUDO VOLELA, a sad je žena javno IZDALA
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović Cile

buran život

SVE LJUBAVI JOVANE TOMIĆ MATORE! Sa ovim rijaliti učesnicama bila je intimna, nju je LUDO VOLELA, a sad je žena javno IZDALA

Stars -

Jovana Tomić Matora popularnost je stekla ulaskom u rijaliti "Parovi", a nakon toga je ulazila u sve sezone "Zadruge" gde je u više navrata stupala u emotivne odnose sa pojedinim rijaliti učesnicama.

Matora je danima tema broj jedan u "Eliti", nakon što je saznala za neverstvo svoje supruge Anite Stanojlović, a malo ko se seća svih njenih bivših rijaliti ljubavi.

Poznato je da je bila "luda" za bivšom rijaliti učesnicom Sanjom Stanković, sa kojom je jedno vreme živela zajedno, ali je ta veza ubrzo pukla.

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Instagram

Njih dve su se upoznale i stupile u vezu tokom prve sezone "Zadruge", a veza je trajala dve i po godine. Obe su se zaljubile, te su čak i živele zajedno i putovale. Romansa je "pukla" tokom Jovaninog učešća u "Zadruzi 3", jer joj je Sanja zamerila ponašanje i druženje sa Lunom Đogani, nakon čega se njihov odnos sveo na prepucavanje u medijima. Ona je u više navrata priznala da joj je Stankovićeva najveća ljubav.

Ulaskom u "Zadrugu 4", Matora je upoznala hrvatsku starletu Moniku Horvat, a ona joj je ujedno bila prva devojka nakon raskida sa Sanjom. Ta veza je nakon burnih rasprava doživela krah nakon samo mesec dana.

Monika Horvat
foto: Printscreen/Instagram

Još tokom učešća u "Parovima", Matorin odnos sa pobednicom Ružicom Veljković intrigirao je javnost, a o svemu tome je Ružica pričala u rijalitiju.

- Naravno da mene i Jovanu vezuje pravo, divno prijateljstvo koje mnogi ovde nikada neće imati. Ja zaista volim devojke, ali naglašavam da Matora nije moj tip, tako da možete da prekinete sa tim pričama da smo mi zajedno. Pre svega bi trebalo da smrša - rekla je Ružica tada u rijalitiju.

Ružica Veljković
foto: Damir Dervišagić

Tokom pete sezone "Zadruge" Matora i rijaliti učesnica MC Aleks bliskost i simpatije nisu krile, a Aleks sve do kraja nije bila sprema da prizna svoja osećanja prema Jovani, a podršku roditelja takođe nije imala.

Jovana Tomić Matora, MC Aleks
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Matora je jednom prilikom priznala da je imala intimne odnose sa bivšom cimerkom Anom Spasojević. Ona je otkrila da je posle nastupa Dare Bubamare "privela" bivšu zadrugarku.

Ana Spasojević
foto: Printscreen

- Posle svirke Gastoz i ja smo s Darom produžili dalje, nije nam se vraćalo kući. Bili smo u jednom lokalu i tamo smo sreli Anu Spasojević. Napila sam se, startovala je i iska*ala! Nikad je posle nisam videla, sve dok se nismo srele u "Zadruzi 5" - rekla je Matora.

kurir.rs/24sedam

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track