TOTALNA DOMINACIJA! Bata Spasojević potvrdio da pripada SVETU: Poznati odabrali modele na reviji čuvenog kreatora (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

evo ko je sve došao

TOTALNA DOMINACIJA! Bata Spasojević potvrdio da pripada SVETU: Poznati odabrali modele na reviji čuvenog kreatora (FOTO)

Stars -

Bata Spasojević ponovo je pokazao da je kreator broj jedan u našoj zemlji. Novu kolekciju za jesen/zimu predstavio je u dupke punoj svečanoj sali poznatog hotela.

Bata Spasojević
foto: Promo/Ištvan Čekuš

Prefinjeni modeli, glamur, stil nosile su manekenke, a poznati su uzivali u dogadjaju poput onih u Milanu, Parizu, Londonu…. U prvim redovima bili su sportisti, biznismeni, predstavnici medija, muzičari, glumci. Utisak je da kreator pomera granice naše modne scene, a to pokazuje i inspiracija u holivudskim zvezdama iz prošlog veka poput Džejmsa Dina, Merlin Monro a jedinstven naziv Individual opisuje o čemu se radi.

1 / 20 Foto: Damir Dervišagić

Unikatni modeli predstavljeni su u tamnoj boji sa elementima strasa i sjaja, a tek poneki detalje poput crvene jakne pokazuje da cemo ovu zimu provesti u neponovljivoj crnoj nijansi. Vecernja kolekcija izazvala je odusevljenje.

1 / 16 Foto: Damir Dervišagić

Boje, dezeni, kvalitetni materijali ostavili su utisak na prisutne. Medju zvanicama bili su bivši fudbaler Duško Tošić , pevačice Seka Aleksić, istaknuta muzička zvezda Zorica Brunclik došla je sa suprugom Miroljubom Arandjelovicem Kemišem i njihovom ćerkom Zlatom i zetom Milošem Vujanovićem, Neda Ukraden, voditeljka Tijana Jevtić, domaćica nedeljnog popodneva na Kurir televiziji “Pusti brigu” Ljiljana Stanišić, Leontina Vukomanović, Suzana Mančić, Dusica Jakovljević, Ivana Nikolić, Milica Jokić.

Domaćica programa bila je Dea Đurđevic. I pre revije, ali i posle je bilo upriličeno druženje u foajeu hotela.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja