ZORICA BRUNCLIK I SAŠA NAPRAVILI HAOS NA VESELJU Sofra proslavio rođendan uz Kemiševu harmoniku, leteli EVRIČI na sve strane!
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

ZORICA BRUNCLIK I SAŠA NAPRAVILI HAOS NA VESELJU Sofra proslavio rođendan uz Kemiševu harmoniku, leteli EVRIČI na sve strane!

Stars -

Aleksandar Aca Sofronijević proslavio je 40. rođendan, a poznati harmonikaš povodom svog rođendana napravio je gala proslavu u jednom restoranu u Beogradu.

1 / 15 Foto: Ata images

Brojne poznate ličnosti došle su da uveličaju Acino slavlje. Među prvima su stigli Zorica Brunclik i Kemiš, a za Sofronijevća su spremili zanimljivu „tortu“, koja je cela bila od malih flašica alkohola - čokanjčića, koji su bili poređani na nekoliko spratova, što je privuklo ogromnu pažnju. A na vrhu je bila brojka 40!

Zorica se u jednom trenutku latila mikrofona i za jedno sa Sašom Matićem otpevala čuveni hit "Kako ti je, kako živiš", dok je harmoniku svirao njen suprug Kemiš.Prisutni su bili oduševljeni ovom izvedbom, a slavljenik Aca je svom kolegi Kemišu udelio i bakšiš.

kurir.rs

Bonus video:

01:49

ACA SOFRONIJEVIĆ PROGOVORIO O SVOJOJ DEVOJCI! Ona je divne porodice, iz grada koji je TRADICIONALNI RIVAL njegovom rodnom Kraljevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track