KAKAV PEH! Branka ne zna da li je pošla ili došla, izašla na scenu pa se žestoko izblamirala: MORALA SAM DA IM SE IZVINIM!
Foto: Nikola Anđić

bruka

KAKAV PEH! Branka ne zna da li je pošla ili došla, izašla na scenu pa se žestoko izblamirala: MORALA SAM DA IM SE IZVINIM!

Stars -

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert koji je svojevremeno održala kada je usled problema sa odećom jedva uspela da izađe na scenu.

Branka Sovrlić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je ispričala kako se tokom svoje karijere susretala sa raznim situacijama iz kojih se jedva izvukla.

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

– Svi misle da je svuda sjaj i raskoš međutim ne znaju kako izgledaju mnoge prostorije iza scene. Harmonikaš je video da sam tu i da mi tonalitet i ja treba da izađem i počnem da pevam, međutim ja u poslednjoj sekundi shvatim da sam naopačke obukla i da ne mogu takva da izađem– počela je Branka, a zatim otkrila kako je uspela da popravi stajling i izađe na scenu, kada je usledio šok.

To je bila bluza sa puno lanaca i ja nisam videla u tom slabom osvetljenju šta se desilo, kada sam krenula da popravim upela mi se kosa, on drži ton, mene nema dok sam uspela da rešim i izađem na scenu nekako i krećem:

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

„Niko ne zna kako mi je, šta nosim u duši“, i krećem da se smejem, a tužna pesma.Nekako sam otpevala i onda sam im objasnila šta se desilo jer mi se desio taj histeričan smeh da nisam mogla da se kontrolišem i i prekinula sam, izvila im se i uz aplauz počela ispočetka – ispričala je nedano u jednoj emisiji.

Kurir.rs/Grand

03:22

NE MOŽETE PREKO NOĆI DA POSTANETE PEVAČ! Branka Sovrlić udarila na sve pevače u pokušaju: TO JE BOŽIJI DAR I VEĆ JE SVE ZACRTANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track