Najnovije vesti

KAKAV PEH! Branka ne zna da li je pošla ili došla, izašla na scenu pa se žestoko izblamirala: MORALA SAM DA IM SE IZVINIM!
Foto: Nikola Anđić

bruka

KAKAV PEH! Branka ne zna da li je pošla ili došla, izašla na scenu pa se žestoko izblamirala: MORALA SAM DA IM SE IZVINIM!

Stars

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert koji je svojevremeno održala kada je usled problema sa odećom jedva uspela da izađe na scenu.

Branka Sovrlić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je ispričala kako se tokom svoje karijere susretala sa raznim situacijama iz kojih se jedva izvukla.

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

– Svi misle da je svuda sjaj i raskoš međutim ne znaju kako izgledaju mnoge prostorije iza scene. Harmonikaš je video da sam tu i da mi tonalitet i ja treba da izađem i počnem da pevam, međutim ja u poslednjoj sekundi shvatim da sam naopačke obukla i da ne mogu takva da izađem– počela je Branka, a zatim otkrila kako je uspela da popravi stajling i izađe na scenu, kada je usledio šok.

To je bila bluza sa puno lanaca i ja nisam videla u tom slabom osvetljenju šta se desilo, kada sam krenula da popravim upela mi se kosa, on drži ton, mene nema dok sam uspela da rešim i izađem na scenu nekako i krećem:

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

„Niko ne zna kako mi je, šta nosim u duši“, i krećem da se smejem, a tužna pesma.Nekako sam otpevala i onda sam im objasnila šta se desilo jer mi se desio taj histeričan smeh da nisam mogla da se kontrolišem i i prekinula sam, izvila im se i uz aplauz počela ispočetka – ispričala je nedano u jednoj emisiji.

Kurir.rs/Grand

03:22

NE MOŽETE PREKO NOĆI DA POSTANETE PEVAČ! Branka Sovrlić udarila na sve pevače u pokušaju: TO JE BOŽIJI DAR I VEĆ JE SVE ZACRTANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track