CECA VS JK, RUNDA ... Ražnatovićka brani Jeleninu LJUTU protivnicu: Posle Prije, evo kako direktno PROVOCIRA malu od skandala FOTO
Foto: Petar Aleksić, Privatna Arhiva

HAOS U NAJAVI

CECA VS JK, RUNDA ... Ražnatovićka brani Jeleninu LJUTU protivnicu: Posle Prije, evo kako direktno PROVOCIRA malu od skandala FOTO

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović opet je potkačila svoju ljutu suparnicu Jelenu Karleušu!

Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatović, Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, AntonioAhel/ATAImages

Nakon što je krajem septembra Ceca došla na prvi beogradski koncert Aleksandre Prijović, kako bi, kako je tad rekla "došla da podrži ovaj treš, pošto je još u 2001. godini", aludirajući na Karleušinu izjavu da je Prijovićkin album "treš muzika iz 2001. godine", sada je podržala i Editu Aradinović, s kojom je JK nedavno imala sukob na Instagramu.

Ceca, Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Printscreen/Instagram

Do njihovog sukoba je došlo kada je Edita rekla da Jelenin novi album "nije njena šoljica čaja", a sada je Ceca na svom Instagramu storiju objavila fotografije sa svojim prijateljem upravo uz pesmu Edite Aradinović "Životinje".

To svakako ne bi bilo ništa čudno da upravo Edita tokom javne svađe s Karleušom, nije istakla da svojevremeno nije zamerila koleginici kad je popljuvala njenu pesmu "Životinje".

Edita Aradinović, Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, ATAImages

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu i iskreno da vam kažem - po*izdela sam - rekla je tada JK, što Edita očito nije zaboravila.

Mnogi na društvenim mrežama su ovaj Cecin potez protumačili kao provokaciju, a kako će Jelena reagovati na ovo, ostaje da vidimo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track