"BIO SAM PSIHIČKI UBIJEN I FINANSIJSKI LOŠ" Boban Rajović ležao dva puta u ZATVORU: Najteži period u mom životu...
Foto: Ana Paunković

iskreno

"BIO SAM PSIHIČKI UBIJEN I FINANSIJSKI LOŠ" Boban Rajović ležao dva puta u ZATVORU: Najteži period u mom životu...

Stars -

Boban Rajović snimio je veliki broj hitova koju su ga prolavili, pa sada uživa u uspešnoj muzičkoj karijeri i skladnom porodičnom životu.

Boban Rajović
foto: Kurir televizija

Međutim, iza sebe pevač ima brojne turbulentne faze i teška životna iskustva.

„Pa pazite, menja se u principu sve u mom životu posle tog hita, taj jedan put kad sam bio u zatvoru, to je bilo pre toga. Došlo je u pravo vreme zato što sam u tom trenutku bio toliko psihički ubijen i finansijski sam bio nikakav i psihički i nedostatak porodice i svašta nešto tako da je to bio, uvek govorim o tome, najteži period u mom životu. Ta 2004. godina želja i patnja za porodicom, za decom. U tom trenutku sam se našao u Danskoj i to je bila neka kazna koja je bila od ranije, u vezi sa saobraćajem, nakupilo se više tih i mogao si bukvalno ili da platiš ili da ideš“, rekao je Boban za Blic, a onda je iskreno i otvoreno govorio o tome kako u tom ternutku nije imao da plati kaznu:

Boban Rajović
foto: Printscreen/Instagram

Nemam da platim i idem unutra 40 dana. Bio sam u sobi sa jednim Albancem kog dan-danas s vremena na vreme čujem, vrlo retko, ali čujemo se i dan-danas, ali to su upravo da vam kažem laki zatvori, nisu to oni za prave robijaše da kažem. Nisu ni razlozi, to se zove u stvari otvoreni zatvor tako da jednostavno odeš malo da očistiš glavu, imaš vremena da razmišljaš.“

Njegova porodica teško je podnela ova dešavanja

Mogu ja sad da sedim ovde i da pričam ne znam šta, ali nikome nije drago kad odeš u zatvor, a kamoli roditeljima ili supruzi, ali opet kažem to su ti zbog nekih glupih stvari. U tom periodu bukvalno dva puta 2002. i 2004. isto i čak prvi put kad sam izašao rekao sam sad ću da se pazim kako vozim kako nema kazni više, međutim desilo se još jednom i to je to i Boban Rajović od te famozne 2002. i 2004. godine apsolutno nema nikakve veze sa tim, to je toliko čisto i mogu reći da sam mnogo ponosan zbog toga da mogu da na kraju krajeva odem u tu istu Dansku koja je moja druga zemlja i da kad te ukucaju tamo da si čist kao suza“, rekao je Boban.

Kurir.rs/Nova

Bonus video:

00:32

BOBAN RAJOVIĆ O BESPARICI I KAKO GA JE POLICIJA BUDILA KADA NIJE IMAO GDE DA SPAVA! Ispovest pevača koji tvrdi da pare nisu bitne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track