NAJBOLJI DRUG KSENIJE PAJČIN PREVARIO TEU TAIROVIĆ, ISTU STVAR NAPLATIO DVA PUTA: U sve umešana i pevačica iz Zvezde Granda (FOTO)
Foto: Stefan Jokić, Printscreen

PONESTALO INSPIRACIJE

NAJBOLJI DRUG KSENIJE PAJČIN PREVARIO TEU TAIROVIĆ, ISTU STVAR NAPLATIO DVA PUTA: U sve umešana i pevačica iz Zvezde Granda (FOTO)

Stars -

Stilista Bane Dević, najbolji drug pokojne Ksenije Pajčin, prevario je dve pevačice, Teu Tairović i Tatjanu Pejčić.

On ih je obukao isto za spotove koje su snimile. Ali ne samo da imaju isti stajling nego je i scenografija ista, kao i scenario.

Tea je nedavno objavila novu pesmu, koju je ekranizovala. Međutim, ono što ona nije znala pre snimanja jeste to da identičan spot uveliko postoji. Od kostima do scenografije, sve je gotovo isto.

Bane Dević

Tatjana Pejčić, pevačica koja je učestvovala u "Zvezdama Granda", odakle je počela i njena koleginica Tea, letos je objavila spot za koji je stajling radio upravo Tairovićkin stilista. Bane Dević nakon dužeg vremena dobio je priliku da sarađuje sa jednom od trenutno najvećih folk zvezda, ali on to očigledno nije znao da iskoristi, pa je ono što je već radio na prethodnom projektu bez ikakvog razmišljanja preneo na Teu. Napravio je minimalnu razliku, Tea ima zlatan kaiš, dok Tatjana nosi maramu oko vrata.

On je, dakle, za istu garderobu uzeo dupli honorar.

Tea Tairović
foto: Printscreen

Komentar stiliste nismo mogli da dobijemo jer broj telefona do kojeg smo došli više nije u funkciji, a Tatjana nam je poručila:

Tea Tairović
foto: Printscreen

- Javili su mi prijatelji koji su videli Tein spot i onda sam pogledala i ja i zaista sam se šokirala. Nemam ništa protiv što je istu kreaciju kao i ja ponela Tea, ali je malo nefer s njegove strane. Uzeti istu kombinaciju i prodati je dva puta stvarno nije ni profesionalno ni korektno. Nazvala sam njega, jer ja volim da igram fer i pitala ga zašto isti koncept dva puta, ali mi je on samo rekao da nema tu puno mozganja jer, Rim je Rim. - rekla jepevačica za Kurir.

Pokušali smo da dobijemo i Tein komentar, ali je nismo dobili.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Tea Tairović zavela publiku vrelim plesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track