DEFORMISAN OD BATINA, LICE IZOBLIČENO! Pretučeni zadrugar se oglasio pa obelodanio u kakvom je STANJU, evo kako sada IZGLEDA FOTO
Foto: Printscreen/Pink

stravičnO

DEFORMISAN OD BATINA, LICE IZOBLIČENO! Pretučeni zadrugar se oglasio pa obelodanio u kakvom je STANJU, evo kako sada IZGLEDA FOTO

Rijaliti -

Stefan Mihić, bivši rijaliti učesnik "Zadruge" oglasio se nakon što je brutalno pretučen, pa obelodanio u kakvom je stanju.

Lepi Mića, Stefan Mihić
foto: Printscreen/Pink

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se informacija da je bivši zadrugar, Stefan Mihić brutalno pretučen tokom prethodne noći.

On je dobio stravične batine, zbog čega je morao hitno na operaciju.

Rijaliti takmičar se o ovom slučaju sada oglasio i putem Instagram profila, kada je podelio sve detalje užasa kroz koji je prošao.

Stefan Mihić
foto: Printscreen Instagram

- Nikom ne želim da doživi slično što sam ja preživeo i doživeo sinoć i noćas i ceo dan danas, operacije, neprijatnosti, povrede mogu da nabrajam do sutra. Bio sam u trenutku skoncentrisan i probio prozor od stana gde sam dobrovoljno došao i bio namamljen, a na kraju zaključan. Pukom srećam uspeo sam pobeći nakon nekoliko sati maltretiranja - napisao je Mihić i otkrio koje su posledice.

Stefan Mihić
foto: Printscreen/Instgaram

On se sada ponovo oglasio na Instagramu i pokazao u kakvom je stanju. Naime, Stefan je pokazao da mu je oko sve veće i veće, otok mu se proširio, pa su se mnogi uplašili za njegovo zdravlje.

Stefan Mihić
foto: Printscreen/Instgaram

Stefanu je promenjen lični opis nakon batina koje je bio ne liči na sebe. On ima porede po glavi, a ispod očiju podlive.

Kurir,rs/ Republika

06:48

MOŽDA NEMAM PRAVO DA ME ZABOLE, ALI NEĆU DA BUDEM UZOR Desingerica za Kurir TV: Bajo, iz spontanog patika je prerasla u OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track