"PRE ZVEZDA GRANDA SAM RADILA ZA 150 EVRA, NE STIDIM SE!" Katarina Grujić: Počinje se od nule, koliko vrediš, TOLIKO ĆEŠ KOŠTATI
Foto: Printskrin/Instagram

KURIR TV

"PRE ZVEZDA GRANDA SAM RADILA ZA 150 EVRA, NE STIDIM SE!" Katarina Grujić: Počinje se od nule, koliko vrediš, TOLIKO ĆEŠ KOŠTATI

Stars -

Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u ljubavi sa ćerkicom Katjom. Međutim, Marko zbog poslovnog angažmana boravi u Grčkoj, ali je nekoliko dana bio u Beogradu.

Kako kaže pevačica, susret fudbalera i ćerkice bio je jako emotivan.

- Bilo je emotivno. Mislim da je više bilo emotivno za Katju i za njega, jer ja sam bar bila dva puta kod njega, videli smo se. Ali nekako i mene nije bilo svejedno, pogotovo što mu je kasnio avion dva sata. Katja i ja čekamo dva sata na aerodromu. Ja se tresem od treme, ne znam šta se dešava, kao da ga prvi put vidim u životu, ali stvarno prelep osjećaj i kad znam da je tu i kad znam da smo se tri dana grlili bez prestanka i svo trojej bili zajedno nekako - rekla je.

Katarina Grujić
foto: Printskrin/Instagram

Iako je suprug fali, Kaća i dalje ne razmišlja o preseljenju, jer ima previše obaveza u Beogradu.

- Trenutno u ovom periodu ne, mnogo nastupa me čeka, priprema albuma, zakazana sam do marta, aprila. Ne postoji mogućnost da otkažem vikende nikako, čak imam negde radne dane pred Novu godinu, 15 dana za redom radim.

02:02

Katarina Grujić

Pevačica se dotakla i svojih početaka i otkrila je da pre učešća u Zvezdama Granda pevala je za 150 evra.

- Mislim da se karijera počinje od nule. Tako sam i ja počela. Moj prvi honorar je bio 150 evra pre Zvezda Granda, ja se ne stidim toga. Svaki čovek počinje od nule. Pa posle napraviš karijeru i dignaš cenu i sve to, ali koliko te ljudi vole i traže, toliko ćeš i da vrediš, toliko ćeš i da koštaš. Samo naravno da se ne uobraziš i da se ne promeniš - rekla je pevačica.

Vidi se da Katarina Grujić sija od kada je provjela neko vreme sa Markom, ali sigurno im nije lako da budu u braku na daljinu.

Ali ko zna, možda se pevačica preseli u Grčku kada završi sve obaveze koje ima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja