GROZNI SE NABACUJE KUMI, UDATA ZUBATA SE ZACOPALA U GRADSKU FACU! O ovome bruji estrada
Foto: Kurir štampano

GROZNI SE NABACUJE KUMI, UDATA ZUBATA SE ZACOPALA U GRADSKU FACU! O ovome bruji estrada

Stars -

Na estradi se ne zna ko pije, a ko plaća. To vam je tako, drage moje abronošice. Tračeva ima mnogo, prosto ne znam od čega bih krenula. Ali ove nedelje sam odabrala sočne, one najvrelije i najsvežije.

Držaćemo se naših pevača. Jedan istaknuti muzičar, zvaćemo ga Grozni, uradio je nešto neočekivano. U javnosti se predstavlja kao dobar čovek, pošten, odan prijatelj, a kumu je zabio nož u leđa. Evo o čemu je reč. Grozni mu je zaveo ženu, takođe pevačicu. I to bi sve prošlo nezapaženo da se pevačica Lutkica nije požalila svojoj koleginici Musavoj, koja je odmah ispričala svima na snimanju jedne emisije.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Stvar se zakomplikovala prošle nedelje kada je Lutkica viđena s Groznim na jednoj benzinskoj pumpi. Sedeli su i pili kafu, a on je u jednom trenutku uzeo njenu ruku. Grozni je skinuo burmu i rekao joj da je prvi put u životu neveran ženi i da nikada pre nije osećao strast kao prema njoj. Na toj pumpi je bio i porodični prijatelj Lutkice i njenog muža. Ne sluteći da će napraviti problem, on je pozvao njenog muža, koji se iznenadio kada je čuo da mu je žena s Groznim na pumpi van grada, a ne kod majke. Nastao je haos. I Grozni i Lutkica su se upetljali u laži. Ko zna šta će tu da bude. Estrada bruji o tome, a čaršija je sve glasnija da će Lutkica da leti iz kuće.

Slična situacija je i u domu jedne njihove koleginice. Zvaćemo je Zubata. Ona se zaljubila u jednog gradskog momka, koji je redovni posetilac poznatih klubova, koji ju je navukao na opijate. Verujte da ne možete da je prepoznate. Ponaša se nedolično, priča nerazumljivo, promenila se i u psihičkom, a i u fizičkom smislu. Odlepila je za tim čovekom koji je samo koristi. Ona je još uvek u braku, ali se zaljubila i mužu stalno govori da ima poslovne obaveze, čak se vadila i na koncert Aleksandre Prijović, na kojem uopšte nije ni bila, već je vreme provela s ljubavnikom. On loše utiče na nju, uzima joj novac, automobil i kontakte. Zubata je izgubila kompas, ne zna gde se nalazi, a mnogi koji je poznaju su primetili promenu u njenom ponašanju.

Toliko od mene za danas. Odoh sad na kaficu da čujem šta se novo priča po gradu. Sve ću vam reći narednog utorka. Pozdrav od Abronoše.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja