"TI SI, KAKO KAŽEŠ, ISTO ŠTO I SVINJA, PO TVOM TELU SE VIDI DA SE HRANIŠ MASNO" JK urnisala Natašu DNK: Evo zbog čega je izvređala
Foto: Privatna Arhiva, Filip Plavčić

FOTO

"TI SI, KAKO KAŽEŠ, ISTO ŠTO I SVINJA, PO TVOM TELU SE VIDI DA SE HRANIŠ MASNO" JK urnisala Natašu DNK: Evo zbog čega je izvređala

Stars -

Poznato je da pevačica, Jelena Karleuša, skoro svakoga dana uđe u sukob sa nekim, a u tom stilu je nastavila i sada.

Izgleda da se JK sve više bori za prava životinja, te da je insinuacije koje nisu u skladu sa njenim stavovima navode na bes i javno oglašavanje.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/ Instagram

Kao što već svi znamo, ta oglašavanja retko kada budu prijatna kada je reč o drugoj strani, te je ovoga puta na "meti" bila harizmatična Nataša DNK.

Voditeljka je poznati gurman, pa u skladu sa tim gotovo stalno govori o hrani i ukusnim jelima. Ovoga puta je izgleda to pevačici zasmetalo obzirom da se radi o jelima sa mesom.

Nataša DNK, Nataša Aksentijević
foto: Damir Dervišagić

U svom stilu, pevačica joj se obratila preko "Instagram storija".

"Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče(bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim-tvoja stvar) ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje budala."

Iako je poznata po britkom jeziku, moramo se složiti kako odavno nekog nije ovoliko i na ovakav način izvređala. Da li će dobiti odgovor, ostaje nam da vidimo.

Kurir.rs / Lazar Stanušić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track