"ONA JE MRTVO PUVALO SA VIRŠLA ČARAPAMA I IDIOTSKOM FRIZUROM" Karleuša urnisala ovu koleginicu, a onda sve BACILA U REBUS
Foto: Nemanja Nikolić

HAOS U NAJAVI

"ONA JE MRTVO PUVALO SA VIRŠLA ČARAPAMA I IDIOTSKOM FRIZUROM" Karleuša urnisala ovu koleginicu, a onda sve BACILA U REBUS

Stars -

Jelena Karleuša žestoko je u svom stilu oplela po Tejlor Svift.

Pevačici se očigledno ne sviđa energija slavne pevačice, pa ju je nazvala "mrtvim puvalom sa viršla čarapama", a na kraju je istakla da i kod nas na estradi ima puno sličnih pojava.

Tejlor Svift, Jelena Karleuša
foto: Profimedia, Printscreen

- Jel samo ja mislim da je Tejlor Svift neharizmatična smaračica sa nepamtljivim pesmicama, viršla čarapama i idiotskom frizurom? Žena bez originalnog pečata, koja ni po čemu ne pomera granice, nema ideologiju, originalni stil, viziju. Planetarna histerija, rasprodati koncerti i milijarde pregleda za te sraćkice je za mene enigma. Šta se dešava sa publikom koja pada u trans na izvođače - mrtva puvala bez harizme i mega hitova? Možda je to neka nova fora? Stvarno ne znam... Ni kod nas nije drugačije - poručila je JK.

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Tejlorina turneja nedavno je oborila rekord po broju prodatih karata za koncerte umetnika u jednom danu. Ona je tada prodala čak 2,4 miliona karata.

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.P.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track