"GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE" Jelenu Karleušu potresla vest o ubistvu Vanje Đorčevske, devojčicinoj majci uputila reč utehe
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

razočarana

"GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE" Jelenu Karleušu potresla vest o ubistvu Vanje Đorčevske, devojčicinoj majci uputila reč utehe

Stars -

Jelena Karleuša se oglasila povodom ubistva četrnaestogodišnje Vanje Đorčevske iz Severne Makedonije.

Vanja Đorčevska
foto: screenshot Youtube/telmatv

Ona je na svom Instagram storiju izjavila saučešće njenoj majci i ostatku porodice, a istakla je da se zbog svega što se desilo, a pre svega što je Vanjin otac optužen da je učestvovao u svirepom zločinu, zalaže za smrtnu kaznu.

- Pratim dešavanje u Makedoniji i kao majka dve devojčice od 14 i 15 godina, nemam reči da opišem ovo osećanje u meni. Zbog ubistva male Vanje, zbog ljudi koji su to uradili, zbog oca koji je namestio svoje dete... Glasam za uvođenje smrtne kazne - napisala je Jelena Karleuša, a potom uputila reči podrške devojčicinoj mami:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- Saučešće porodici, majci... Izdržite.

Vest da je Vanja Đorčevska najpre nestala, a onda i pronađena ubijena potresla je region. Brojne poznate ličnosti kako iz Severne Makedonije tako i iz Srbije su se oglasile i izrazile svoje najdublje saučešće ožalošćenoj porodici.

Kurir/A.T.

Bonus video:

01:35

Pomen Šabanu Šauliću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track