"NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU, ISTI DATUM TRI GODINE KASNIJE..." Oglasila se Marija Ramadanovski, pa podelila uspomenu na oca
Foto: Kurir Televizija, Dragana Udovičić

emotivno

"NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU, ISTI DATUM TRI GODINE KASNIJE..." Oglasila se Marija Ramadanovski, pa podelila uspomenu na oca

Stars -

Marija Ramadanovski, ćerka popularnog pevača Džeja Ramadanovskog oglasila se na društvenoj mreži Instagram pa podelila srcecepajuću uspomenu na svog oca.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Pink TV

Na današnji dan, pre tačno tri godine, napustio nas je legendarni pevač Džej Ramadanovski u 57. godini života.

Brojni prijatelji, kolege, saradnici, ali pre svega članovi porodice ostali su bez velikog muzičara, dobrog čoveka i šarmantog boema koji je ostavio neizbrisiv trag.

Sa velikom tugom oglasila se njegova naslednica Marija koja i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog oca više nema.

06.12.2020 najgori dan u mom životu. Isti datum tri godine kasnije. Napisala bih mnogo toga ali neću ti i onako sve znaš! Volim te i nedostaješ previše! Niko nikada kao ti – napisala je Marija u opisu njegove slike koju je jutros podelila na svojim društvenim mrežama, dok su se u komentarima nizale poruke podrške i najlepših reči upućenih legendarnom pevaču.

Ona je i na svom storiju objavila fotografiju iz detinjstva koja je raznežila brojne pratioce.

Marija Ramadanovski
foto: Printscreen Instagram

Inače, Ramadanovski je karijeru počeo davne 1987. godine, izdao je 15 albuma a pesme “Sunce ljubavi“, “Nedelja“, “Rađaj sinove“, “Da si moja devojčica“, kao i duet sa koleginicom Minom Kostić “Slavija“ jedni su od mnogobrojnih hitova u njegovoj karijeri.

Kurir.rs/ Grand

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track