"AKO NEMA PIĆA NEMA NI DRUGOG BLOKA" Isplivale HIT audio poruke PRIPITE Ane Nikolić: Evo šta je rekla Dari Bubamari
Foto: ATA images, Nemanja Nikolić

urnebesno

"AKO NEMA PIĆA NEMA NI DRUGOG BLOKA" Isplivale HIT audio poruke PRIPITE Ane Nikolić: Evo šta je rekla Dari Bubamari

Stars -

Ana Nikolić i Dara Bubamara su drugarice već duži niz godina.

Dara je svojevremeno obelodanila da je upravo ona upoznala Anu i njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu, a sada su se u medijima pojavile glasovne poruke koju su njih dve nedavno razmenjivale.

Dara Bubamara, Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Na njima se čuje Ana, koja je očigledno "pod gasom", dok je Dara isto bila vrlo raspoložena za šalu, te je ceo razgovor protekao u vrlo šaljivom tonu. Kako se može zaključiti iz snimka do kog je došla ekipa emisije "Ekskluzivno", Dara je ispričala Nikolićevoj da je kada je poslednji put pevala u Zagrebu, u klubu nestalo pića, na šta je Ana imala spreman odgovor u svom stilu.

Dara Bubamara
foto: A.J. Panić

- Kaže gazda: Šta je ovo? Nikada nisam prodao ovoliko ulaznica. Ovo je nešto neviđeno. Nema više pića posle prvog bloka. Znaš kao koliko se popilo, kakva euforija - ispričala je Dara imitirajući hrvatski naglasak.

Ana Nikolić
foto: ATA images

Uskoro je usledio Anin odgovor:

- Daro, gde si to nastupala? U Hrvatskoj? Kome da uzmu piće? Kako nema pića? Onda nema ni drugog bloka pevanja, dok ne doteraju kamione pića. A i bez pića meni treba razlog da prekrojim blok. Ja ga i svakako skratim. Kome bre da uzmu prase, bre? - zapitala se nepovezano Ana.

Podsetimo, iako se u medijima pojavila priča da Ana i Dara nisu u najboljim odnosima zbog toga što je Bubamara negativno komentarisala javno prepucavanje Nikolićeve i Raste, izgleda da to ipak nije slučaj i da su njih dve i dalje u kontaktu.

Dara Bubamara, Ana Nikolić, rasta
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Ja sam upoznala Anu i Rastu, ali uopšte ne pratim šta se sa njima dešava! Meni je to sve odvratno... Ja sa svojim bivšim mužem živim kao u braku, bez poblema, iako smo razvedeni. Stvarno mi nije jasno šta se sa njima dešava - ispričala je svojevremeno Bubamara u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Kurir.rs/A.P./ekskluzivno

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track